Kako stojite sa tim "egzotičnim" motorima?
Vidim da ih razmenjujete kao sličice. Ima se, može se.
Jel imate neku svoju garažu pa sami to radite, onako iz hobija ili imate nekog gurua među vama koji to radi baš profi?
I jel lako doći tamo do tih motora tipa B16, B18, K20...
@ Propeler lako je dozi do takvih motora, imamo kao sto kazes 3 guru sto se razumu kao u svoj levi djep u sto se tize swapova, da imamo svoju radionicu sa zelom opremom sto je potrebno.
@ V-Tec slike mogu tek na vikend od moga metnut jer je na lakiranje u Madjarskoj, prvo sto cu da uradim cim ga dobim su slike obecavam .
Izvinte jedno Pitanje Momci poste se krece Lakiranje Auta u Srbiji?
super hvala maltene iste cene kao i u madjarskoj ovde su nacisto poludeli ispot 1500evra nemozes da izlakiras auto lepo imas fusera koi lakiraju i za 800-1000 ali izgleda kao da ga krava lakirala .
Na žalost mora, u saobraćajnoj piše br. motora mada retko ko to gleda.
U principu možeš odraditi swap bez promene papira jedino što može da bude problem ako jednog dana prodaješ auto pa se ne poklapaju brojevi.
Proveravaju i na tehničkom pregledu prilikom registracije ali Ja već godinama idem na isto mesto pa meni npr. ne gledaju brojeve motora i šasije.
Što se tiče tih 1000-1200e za motor, to mi baš dobro zvuči!
Jel' to motor u full-u pa na tu cifru još ide majstor + menjač i to bude na kraju recimo 2000e max. za "ključ u ruke"?
to ti je cisto motor i sve sto ide uz motor (kablovi ............) kao sto sam procito ti imas eg3 budi srecan jako puno se trazu tvoj (hmm ispod motora jer se zove menac?) to da vti masinom je stvarno san vozenja kolega je ugradio u eg5 od eg3 menjac ide kao lud.
a sto se tice bodykitova jer moraju oni da se uvedu u papire automobila.
jer igram se sa ideom da kupim dole crx targu i da je sredim i da je vozim sa srbskim tablama ovde, jer ovde nesmes ispod 11cm da budes i za svaki vrag ti treba papiriologija da je tei deo dozvoljen u austriji .
Pa vidi, što se tiče bodykitova mislim da ne mora da ima papire, ali to nisam 100% siguran.
Mada skoro da sam siguran da možeš da ga spuštaš i "bodykitujesh" do mile volje... ali to bolje da ti odgovori neko ko se više bavi stylingom.
Evo jedan baš "customize" CRX od kolege sa foruma:
Za vožnju ovako urađenog CRX-a u Austriji ti trebaju papiri?
Originally posted by Spirit
...(hmm ispod motora jer se zove menac?)...
Jeste menjač.
Sorry, ali Ja moram još malo da te davim oko motora i neću više.
Jeste, moj Civic je EG3 i baš bi mu fino upao jedan B16A2 ali to je ovde retkost naći.
Koliko je potrebno čekati na jedan solidan B16 za oko 1000e da se pojavi kod Vas?
Comment