Za felne cu morati da sacekam jos jer skupljam pare za crne andjele. Jurim branik od vectre GSI restyling, ako neko zna gde ima neka javi, a masku bez znaka ne bih sekao zbog jammera. Tabla jeste sa plazma osvetljenjem, kostala je 80eur, ali trenutno nista od nocnih slicica jer mi ne radi osvetljenje.
Smislicu vec nesto uskoro pa cemo videti onda kako svetli.
Svaka čast zemljak ,EXTRA Veca !
Ajde da se vidimo jedan dan ,pošto ovakav primerak mora da se vidi i uživo !
Javi neki kontakt tel. na PM pa da se čujemo i vidimo ,a možemo da se i dopgovorimo pa da odemo zajedno na neki od sledećih skupova!
Sve u svemu druže ostao sam bez teksta ,dobro nam ti došao i dugo se vozio u ovoj lepotici.
Za felne cu morati da sacekam jos jer skupljam pare za crne andjele. Jurim branik od vectre GSI restyling, ako neko zna gde ima neka javi, a masku bez znaka ne bih sekao zbog jammera. Tabla jeste sa plazma osvetljenjem, kostala je 80eur, ali trenutno nista od nocnih slicica jer mi ne radi osvetljenje.
Smislicu vec nesto uskoro pa cemo videti onda kako svetli.
Stvarno ce da budu to dve dobre vece. Skoro iste stvari zelimo. I ja cekam da mi upadnu neke pare pa bih uzimao crne andjele.
Cek bre, jesi li ti ja, odnosno jesam li ja podvojena licnost?
@Night Rider
Kod engleza je GSI Vectra. Ne valja nesto sa balastom struje ili kako vec jer rade kao xenoni, na visokom naponu. Sada su i ovi momci od kojih sam uzeo plazmu podigli cenu na 105eur (xtuners.com)
@danijelopel
Moze uvek. Sutra pre podne sam mozda kod Ive elektricara, ako prolazis svrati. Pusticu ti i mob.
@zux
Barem farovi?
od opreme imas sve sto ti treba (mislim na jammer)
ono sto jedino ovde stvarno moze da legne jeste zatamnjivanje stakala i ne diraj nista.
nadam se da se vidimo na nekom skupu
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment