E konacno da si nasao auto koji si vala dugo trazio, izgleda fantasticno i neka te sluzi, motorni prostor mi se svidja, uredno nema sta, jel to znaci da se sad vidimo na Adi Huji...
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Hteo sam i ja 325i ali odustao zbog registracije. Mozda jednog dana uleti 2.5 ali mi zao da vadim ovaj motor kao nov je. Imam i sve komplet 3.5 ali imam prece stvari pre motora. Prvo ide izduv pa felne i sustanje. Najverovatnije cu neke 16" sa 8-9j za 17" mislim da su nam mnogo losi putevi.
Uhhh pazi kad se sada kajem do daske. Taj auto se dugo vrteo u oglasima i zvao sam lika da dodjem i pogledam auto. Nazalost kada sam trebao da odem imao sam nekih problema i nisam stigao, a bio sam i razocaran pricama preko telefona kako je auto extra a kad odem ono LOM zivi. Tako sam prelomio i taj auto nikada nisam otisao da vidim, odnosno kupim. Elem posle par dana sam kupio E30 325I 4 vrata isto crven, mehanicki prefektan ali limarija je problematicna, veruj mi kada sam ih ja jurio NIJEDAN nisam nasao da valja, ovaj moj je bio najbolji. E sada ih ima koliko oces i kakvih oces.
Sada kada vidim da je u rukama nekog sa foruma znao sam da sam je za*ebao "Nije ono kom je namenjeno neko kom je sudjeno" Sta da se radi, nek te dugo sluzi i mnogo kilometara da predjes!!
PS baci neku sliku enterijera cisto da me jos malo ubijes u pojam
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Izgleda lepo i uredno BMW, sluzice te ok. Izduv je ruzan, ali je imitacija originalnog.
Dobro je i da si najzad prodao Tipa koji je bio vrlo dobar i cena je bila ok za njega.
auto je odlican i svaka cast na izboru vidi pa ga i ti sacuvaj i nemoj ga upropastiti jeftinim modifikacijama. znaci ako ga spustas stavi prave markirane opruge nemoj skracivati postojece, ako stavljas felne vidi da budu neke bmwove, isto tako i izduv nemoj staviti neki fejk remus od 10 santima precnik.
Ovako nesto se retko nalazi budi svestan i ceni to.
I posle neko kupi novog juga ili golfa dvojku dizel....
Comment