323 f 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kyub
    CBC Početnik
    • 03.05.2008
    • 6
    • beograd

323 f 1.6 16v

Pozdrav svim ljubiteljima mazdinih automobila.Evo i ja sam resio da postavim slike svog ljubimca.Ponosni sam vlasnik ove mazde (323f 1.6 16v 1991 godiste) vec 4 godine i mogu reci da sam vise nego prezadovoljan sa njom.Automobil koji me nikada nije izneverio niti ostavio negde na putu,tako da mogu s ponosom da vam ga pokazem

• JNC
    CBC Senator XXL
    • 19.12.2006
    • 1332
    • Beograd

Lep auto nema sta, a ostavljanje na putu i Mazda ne idu zajedno , vidim da si iz Beograda mogao si da svratis do usca na skup, u svakom slucaju dobro dosao.

Comment

• RedboX
      CBC Senator XXL
      • 28.11.2006
      • 1537
      • Novi Beograd

Lepa je boja i vidi se da ga cuvas samo tako
      I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• kyub
        CBC Početnik
        • 03.05.2008
        • 6
        • beograd

Hvala obojici,sto se tice cuvanja tu si Redbox upravu svi misle da sam "bolesnik" zato sto na mom autu nesme nista da neradi.A sto se tice usca nisam mogao ali se nadam da ce biti drugih prilika.

Comment

• RedboX
          CBC Senator XXL
          • 28.11.2006
          • 1537
          • Novi Beograd

ima nas jos "bolesnih" ovde videces

a kako je bilo na uscu vec imas neke slike u mazda klub sekciji
          I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• Vocko
            CBC Senator XXL
            • 25.04.2005
            • 4556
            • nBGd

Ma svi smo mi malo nenormalni oko automobila, neki vise, neki manje, ali se medjusobno razumemo, bar ovde

Auto stvarno super izgleda, nadam se da cemo imati prilike da je vidimo uzivo.

Comment

• kyub
              CBC Početnik
              • 03.05.2008
              • 6
              • beograd

Nadam se i ja da cu je pokazati na sledecem okupljanju,ukoliko je ne prodam posto me dosta njih juri da kupi ,a nemam srca da je dam.Mada bi hteo da uzmem nesto novije(mazda 323 f BA ) ,ali videce mo.hvala svima na hvalama za mog ljubimca

Comment

• Golub.BG
                CBC Veteran
                • 04.02.2007
                • 103
                • Beograd

Lep auto, ja sam od skora Mazdas isto sa BG-kom, zao mi sto nas sa BG-kama nije bilo vise na skupu, drugi put ce valjda nas biti vise.

Pozdrav.

Comment

Stvarno cudo, bar vas ima najvise, ispalo po skupu i klubu da BA dominira, a realnost na putevima je totalno drugacija, u korist BG F modela..

Comment

• kyub
                    CBC Početnik
                    • 03.05.2008
                    • 6
                    • beograd

Hvala Golub.BG , videces to je auto u koji se lako zaljubis,zato sam i napisao da ne mogu da se odvojim tako lako od njega.

Comment

• MaRe_
                      CBC Senator
                      • 20.02.2008
                      • 248
                      • Nish/SRBIJA

Auto ima prelepu boju,izgleda da ga bas dobro cuvas...inace sto se "bolesnih" tice i ja sam bio dok sam vozio mazdu,jednostavno te tera da budes takav...Auto koji zasluzuje maksimalno postovanje..

MAZDA KLUB SRBIJA

Comment

• kyub
                        CBC Početnik
                        • 03.05.2008
                        • 6
                        • beograd

Hvala MaRe.Zasluge ne pripadaju samo meni vec i mazdinim automobilima.Svi tvrde da su japanci "meki"automobili ali to nije tacno.Dosta putujem na planine gde su putevi ocajni i za ove cetiri godine sam promenio 2 para felni i 2 para radkapni (zato nema alu felne ) ali sto se tice trapova nista,sad je radjen tehnicki pregled i covek kaze da je sve ekstra.

Comment

• gille
                          CBC Senator XXL
                          • 24.09.2006
                          • 593
                          • Belgrado

Oćeš da se menjamo?

Comment

• MaRe_
                            CBC Senator
                            • 20.02.2008
                            • 248
                            • Nish/SRBIJA

ja sam na mojoj morao samo jabucice da zamenim,mada za to sam ja kriv.. Moja mazda je bila dosta tvrda sto zbog guma,felni sto zbog opruga.. I ja sam je svuda terao ali nije to to,nekako mi to dodje vise nezan auto,i sa sportskim izduvom bila je relativno tiha,do 3 000rpm tad se probudi onaj kosooki iz nje i jede zivu decu

MAZDA KLUB SRBIJA

Comment

• kyub
                              CBC Početnik
                              • 03.05.2008
                              • 6
                              • beograd

Tu si MaRe potpuno u pravu,mazda jeste nezan auto ali ne i "mekan".Na mojoj su gume 195/60/14 ali je udobnost voznje ostala malte ne ista kao sa 13" dok pre nje sam vozi kadett GSI 20 16v,zver od auta, ali sam morao celu da raspakujem i oblepim sundjerima da mi nebi zveckale plastike i ostali delovi po kolima dok se vozim (sto je za mene to uzas ) dok kod mazde toga nema.A za gilleta hvala na ponudi auto izgleda prelepo ali jos nisam "psihicki" spreman da se odvojim od mog ljubimca , mada......videce mo.

Comment

Working...
                              X