Ma super izgleda! Nego kakva je sad to zamena ulja za 1 dolar i besplatno pranje? Redovna zamena ulja će te koštati 1 dolar sa sve uljem? I pranje za dž. kad kod hoćeš?
Limuzina od preko 4.8m sa svom potrebnom opremom za manje od 10000e i jos ne moras da dajes cca. 5e svakih 7 dana za pranje... Loodnica. Gde mi zivimo..
Ma super izgleda! Nego kakva je sad to zamena ulja za 1 dolar i besplatno pranje? Redovna zamena ulja će te koštati 1 dolar sa sve uljem? I pranje za dž. kad kod hoćeš?
Da, upravo tako.
Svakih 3,000 milja (4,800 km) zamena ulja i filtera ce me kostati $1, a besplatno pranje imam kad god hocu.
To su nesto novo sada uveli jer ja sam od istog dilera kupio mog Forda F-150 i nisam to dobio.
Ima neki popust za mene... ja imam 3 Forda i jednu Ladu dizel
Hehe... salim se...
Vama bas opusteno u USA... znao sam da su povoljni automobili al da su tooooliko povoljni... to je vec novina i plus odradis servis za 1$ i kad god oces pranje... lepota.
Nego kad smo vec kod Fordova... koja je pocetna cena Mustanga u USA ? (daj da prosvercujemo jedan u Srbiju )
Pocetna cena Mustanga je oko $20,000. To je za osnovni 4.0L model sa manualnim menjacem. Na njega ima popusta, ali ni blizu velikih kao na Fusion. Ustvari, na obicnog V6 modelu i mozes da skines sa cene, ali na V8 modelima tesko.
Mada mislim da se V6 Mustang vise isplati kupiti polovan. Moj Mustang je bio godinu dana star sa samo 3,500 milja (5,600 km) na satu i dobio sam ga za $14,000 (novi je tad bio oko $18,000).
To uopšte nije za raspravu, cene kola u Evropi su više nego sumanute u odnosu na US. Sećam se da sam poredio neki subaru (forester ili outback) i da je u Americi bio 20 i nešto hiljada $ sa svom opremom, a kod nas bez ikakve opreme počinje od 20 i nešto hiljada evra
U svakom slucaju ovaj americki Focus je lepsi i bolji od Dacie Logan sa klot opremom.
Ne bih ovog fokusa uzeo ni da ga daju besplatno koliko je ruzan. Logan je za njega kockastiji ali barem lici na nesto.
Ne palite se na te niske americke cene.Japanski automobli ce biti jeftiniji u americi nego isti model u evropi,
zato sto je modelu za ameriku smanjen kvalitet izrade i jos neke stvari da bih bio tako jeftin.
Comment