Veću glupost skoro nisam čuo. Čuj smanjen kvalitet. Ne bih ni ulazio u objašnjavanje...
Ne znam da li se sećaš da je ranije auto mogao da se kupi u Evropi za otprilike iste pare kao i sada, samo u markama?
Nadam se da cu je i ja moci pohvaliti sa novim Fordom u skorije vreme a dotle samo da pozelim srecu, zdravlje i zadovoljstvo u exploataciji novog auto. Svaka cast, matori i neka te sluzi bez ikakvih problema ( a znam da hoce jer je to FORD )
Ako trujem temu, izivnjavam se, ali moram da se oglasim.
Znate li vi koje je djubre od plastike unutar americkog Focus-a, naspram evropskog (pricam o onom modelu ~2000 godista).
Igrom slucaja sam sedeo u oba, jedan pored drugog, oba su imala isti paket opreme, razlika je bila samo u menjacu (automatski tj manuelni).
Posto sam to skinuo sa duse da nastavim dalje
Interesantno je da Ford za Americko trziste koristi Mazdinu platformu, a da za Evropu koristi svoju, a pritom to nije nista novo, proteze se vec 20ak godina unazad.
Unutra mi se ne svidja "karbon" na centralnom grebenu, dok mi se ostatak cini vise nego korektnim, dok me spolja podesaca na neki mix americkih modela, sa doziranim dodatkom evropskih linija (sad sam se prosro ko grlica )
@Hemi - to je Mazda, ali imas ti jos da ucis mali veseljace
Nadam se da cu je i ja moci pohvaliti sa novim Fordom u skorije vreme a dotle samo da pozelim srecu, zdravlje i zadovoljstvo u exploataciji novog auto. Svaka cast, matori i neka te sluzi bez ikakvih problema ( a znam da hoce jer je to FORD )
Hvala prijatelju.
Ja se nadam da ce uskoro jos jedan Ford stajati u garazi (keva ima u planu kupovinu Ford Escape).
Znate li vi koje je djubre od plastike unutar americkog Focus-a, naspram evropskog (pricam o onom modelu ~2000 godista).
Igrom slucaja sam sedeo u oba, jedan pored drugog, oba su imala isti paket opreme, razlika je bila samo u menjacu (automatski tj manuelni).
Verovatno si sedeo u starom Focusu jer je ovaj novi odlicno uradjen, i sto se tice kvaliteta materijala i sto se tice opreme (juce sam sedeo u njemu).
Oh Hemi, juce sam imao priliku da sedim i u Mustang Bullitt i u Mustang Shelby GT (i coupe i convertible).
Jeli a sta ima americki Ford u ponudi (osim mustanga) od "mladalackih" automobila... mislim neki coupe ili nesto nafurano,jednostavno nesto nastrojeno mladjoj populaciji... you what i mean
Jeli a sta ima americki Ford u ponudi (osim mustanga) od "mladalackih" automobila... mislim neki coupe ili nesto nafurano,jednostavno nesto nastrojeno mladjoj populaciji... you what i mean
Mustang je jedini sportski Fordov automobil. Focus dolazi kao coupe i sedan, ali on nije sportski.
Fusion je za porodicne ljude godina tu do 35-40, a Taurus od 35-40 pa na dalje.
Oh Hemi, juce sam imao priliku da sedim i u Mustang Bullitt i u Mustang Shelby GT (i coupe i convertible).
bolje da mi nisi rekao...
Shelby GT me je odusevio. MSRP $32,000, a diler trazi $50,000 za coupe (manualni menjac). Convertible je $53,000 (automatski menjac). Bullitt je $31,000.
Comment