Focus ST je bio u prethodnoj generaciji, ali je bio samo dizajnerski drugaciji. Nabacili vise opreme, drugacije branike i rep ..., ali je motor ostao isti. U pitanju je bio 2.3L motor sa 151 hp.
Postojale su performance verzije od Focusa na prethodnoj generaciji koji su radili Roush i Saleen, a jedini Fordov je bio SVT Focus. Proizvodio se 2002 i 2003 cini mi se, imao je 2.0L motor sa 170 hp.
Nije me bilo dugo na forumu pa kasnim sa cestitkama. HP, svaka cast na kupovini, neka te lepo i dugo sluzi i da predjes mnogo, mnogo kilometara u njemu.
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Veću glupost skoro nisam čuo. Čuj smanjen kvalitet. Ne bih ni ulazio u objašnjavanje...
Ne znam da li se sećaš da je ranije auto mogao da se kupi u Evropi za otprilike iste pare kao i sada, samo u markama?
Vocko je sve lepo napisao.To je zaista tako.
Sve Evropske i Japanske firme to rade za amerericko trziste.
Honda civic 6gen. hechback se dosta razlikuje po kvalitetu za evropu i za USA, doduse honda ima 2 svoje fabrike u USA koje su proizvodile tu generaciju...
Nije me bilo dugo na forumu pa kasnim sa cestitkama. HP, svaka cast na kupovini, neka te lepo i dugo sluzi i da predjes mnogo, mnogo kilometara u njemu.
Hvala.
Vozio sam ga ova 2 dana non-stop, vec ima 200+ milja na satu i bas lepo ide. Interior mu je odlicno uradjen, sve je jako jednostavno za koriscenje.
Ali mislim da cu ja ipak ostati uz svoja 2 Forda, Mustanga i F-150. Ja i 4-cyl ne idemo zajedno.
Nisam spomenuo ranije, ali smo dali naseg starog 1997 Dodge Intrepida za trade in. Sinoc umalo nisam pustio suzu za njim. Imali smo ga 8 godina i toliko istorije ima izmedju nas. Sve razmisljam da se vratim u diler i da ga kupim nazad.
Lupio ga iz rikverca? Tako je moj cale jednom krenuo da se isparkirava, kad je pogledao nije bilo nikog, u sledecem trenutku je neki lik bas tu resio da stane i tup- mala steta. Ako je tako bilo i sa tvojim burazerom, nemoj mnogo da se ljutis na njega, vidis da se desava i mnogo iskusnijim vozacima!
Nebi bio ljut da mu je ovo prvi put, ali ovo se njemu nekoliko puta vec desava. I sto je najgore od svega, pravi se kao da se nista nije desilo, ono u smislu "ma koga briga."
Cale i keva su poludili kad su videli. Dva dana sa novim kolima i vec je napravio stetu.
Comment