allo cika trisho!!kako si prosao na putu za grcku??da li je azdaja trzala ili je sve reseno!!felnice su vrh!!i ja pazario kod tipa u jakovu ali opelove orginalne 15.tice sa tigre osmokrake pusticu ti slike..tip jako povoljan i ima veliki izbor ..pozdrav Dragan
ako ga momak sredi danas dolazim i sa felnama a ako ne ocekujte me sredinom sutrasnjeg dana.
@vocko
ne znam druze, ovaj lik sto mi je skinuo komp i sto ga sada radi mi je napricao sta sve rade.
a znas kako je kad si u stranoj zemlji i kad ti se desi defekt.... nikad nije mnogo dati ni 500 evra za neku stvar.
ja sam u Ljubljani dao 350 i navodno su mi kao sredili komp.... e sad posle 3000 kilometara za tacnije tri nedelje mi se opet pokvario.
Ako imas racun iz SLO, mozes opusteno da ides kod njih na zalbu/reklamaciju, naravno ako nisi uzeo polovan komp ili nesto slicno.
Sto se tice prica i pricica... Znas i sam kako funkcionise elektronika i da to ne crkava samo od sebe, vec da je potrebno nesto da izazove kvar tj kratak spoj kako bi nesto pregorelo... Nadam se da ces problem resiti sto pre i opet biti u voznom stanju!
stvar je u tome sto ja nisam pricao sa majstorima a nisam ni video racun.... to je uradio kolega iz slovenske firme.... sade sam ga zvao da mi da broj telefona ili da nadje racun i da ode tamo da vrate pare.
Comment