Steta za auto ali bitno je da si ti ok. Sto se tice stete, ne razumem kako ocekujes da ti neko kaze bilo sta okvirno o naknadi na vozilu a pri tome neces da postavis ni jednu sliku
Totalnu sam napisao iz razloga sto branik iznosi oko 80000 din a gde je jos limarski rad.
a u osiguranju mi kazu kao u fazonu da ako predje 2000 eur da ce ici totalna.
naravno nisam ja kriv a covek koji me je opalio ima kasko osiguranje.
On kasko ima za svoj auto.Ti ako imaš kasko,to je za tvoj auto.
Pošto,čini mi se,imaš samo obavezno osiguranje,procena štete se vrši prema katalogu osiguravajuće kuće i vrši ga procenitelj iz iste.
U tom katalogu nema extra dodataka nego samo std. delova. Da si imao kasko mogao si da sam navedeš osiguranu vredonost auta,prema skupoj dodatnoj opremi, pa bi tako mogao realno da naplatiš štetu.Ovako je to neizvesno.
Nebih da ti stajem na muku,ali mislim da šteta sa fotki nije za procenu na totalnu štetu.Voleo bih da grešim!
Razmisli o naglašenom delu teksta.
uz duzno postovanje prema tebi i autu,tesko da ce neko da ti prizna total stetu,a ako uspes da naplatis 1300eura,bice ti vrh.
branik,stoplampa,leva polustranica i mozda jos neki deo sto se ne vidi na slici nije za totalnu stetu!nije ti cak ni tocak ostecen a i ne izgleda da je trap povukao!vrata su ti se preklopila jer je polustranica pritisla na stub!dobar limar i 10ak dana sredjena makina!opel inace nije nesto posebno skup za delove,ali ti pojuri najskuplji servis koji to moze adekvatno da ti odradi da se ne poznaje!ipak osiguranje placa,ko ih ebe!
reako sam u osiguranju da je branik OPC i rekli su da nema problema. posto sam rekao da hocu kola kakva su bila ranije.
ali pitanje je samo hoce li proznati cenu servisa sa cenom delova. i to mi je briga posto je naglasio ako predje katalosku vrednost zbog delova da moze uci u totalku
posto je naglasio ako predje katalosku vrednost zbog delova da moze uci u totalku
Pa to i jeste začkoljica.
Koliko je tvoj branik skuplji od fabričkog? Ako dobro shvatam,tu je razlika u ceni,ostalo je sve isto. Šta će reći procenitelj?
Comment