Pre par dana sam kupio Peugeot-a 106 1.4 75KS. 1997god. Na automobilu su trenutno gume 185/60 R14 u ocajnom stanju. Kupio bih 4 nove gume ali 165/60 R14 jer je po meni 185/60 ipak malo siroko za 106. Kakve su Tigar Sigura? Slike automobilia kacim ovih dana.
Peugeot 106 1.4 75KS
Collapse
X
-
Evo 2 slke ali ocajnog kvaliteta (slikano mobilnim). Danas sam ubacio 2x Pionner 13Cm u vrata, Wofeer Pioneer 30cm + Blaupunkt pojacalo.
Power is nothing without control....
Comment
-
-
Re: Peugeot 106 1.4 75KS
Originally posted by MUDRiNa automobilu su trenutno gume 185/60 R14 u ocajnom stanju. Kupio bih 4 nove gume ali 165/60 R14 jer je po meni 185/60 ipak malo siroko za 106.
Comment
-
-
Naravno da je lepsi sa 185 ali mi kada skroz namotam volan guma kaci o spojler zbog sirine, mozda uzmem nazad 185/60 R14 a napred 165/60 R14. Jer zna neko kakve su Tigar Sigura? Ne znam koje gume da kupim a da nisu nesto preterano skupe, maks 200€ za 4kom.Power is nothing without control....
Comment
-
-
Cestitam na kupovini i zelim ti puno uzivanja i dobre voznje!
Lepa je 106ica, ja sam i njih gledao isto koliko i saxove... Par rally sam izvozao, ali eto saxo mi se uvukao pod kozu.
Sto se guma tice, zovni Tadica - oni su jako povoljni.
pozz
Comment
-
-
Oni imaju identicne motore, celokupan sistem je sa skoro minimalnim razlikama... Trebalo bi da idu isto, mada je moj saxo isao brze od svih koje sam probao... to je i moje i misljenje skijasha koji je bio tu da obara cene!Danas sam video jednu 106icu rally u bloku 70, prodaje se, srebrna sa crnom haubom, sa prednjim i zadnjim spojlerima, dobrim izduvom, zatamnjena, volan sportski, ne izgleda lose... Mogu njega da cimnem da se probamo pre nego sto ga proda.
Pazi i taj tvoj moze da se uradi da ide fino! A ne bi bilo lose kad bi nasao od rally plastike, mnoogo lepse izgleda, tako mnogi stavljaju plastike vts-a na obicne saxice.
Comment
-
Comment