najbolje vrem na 1/4 milje 14.30 sa ulicnim gumama i bilo je bez doradjenog diferencijala i izduvnih cevi i H pipe
sada bi trebao 13 sekundi da uhvati ali gume zezaju
ma za snagu me nezanima samo neka ide
inace ta godina dolazi fabricki sa 220 konja
da nisam nigde napisao
rec je o V8 5.0L HO motoru
uradio sam mu celi auspuh skroz od motora do kraja kako kazu istrazivanja i testiranja trebao bi da dobije oko 50 -60 konja sa tim
mada sam mu i diferencijal promenio stavio 3.73 zupcanike e tu je teze reci koliko je snage na tockovima
sada cu sledece zavariti pod moram ga ojacati uraditi zadnje vesanje
i malo kopkati po motoru naravno i drag racing gume
i na stazu da vidim sta ce pokazati
bio bi red da i pomenem moj bivsi auto koi sam tri godine ganjao sve dok mi nije dosadio i prodao sam ga
vtec nisam te razumeo sta ti je cudno
dali sto auto ima fabricki samo 220 konja ili sto je dobio sa auspuhom
neznam koliko ti je poznato
ali mustang sa 5.0 motorom je najpopularniji drag racing auto
meni najvise sto se svidja je
sta god da mu ugradis vezeno za motor odmah se oseti
da i najvaznije delovi su jako jeftini za razliku od drugih auta ustvari najjeftiniji
Automat ili rucni menjac? Ako je automat da li si i sta radio na njemu?
Sto se tice diferncijala, KS neces dobiti ali ces skratiti vreme ubrzavanja 0-60 naustrb maksimalne brzine, u zavisnosti za koliko si promenio (skratio) odnos.
menjac koi automatik imao sam jednog i prodaio ga
prespor
neznam koi je fabricki diferencial
ali sa ovim sam skratio brzine ali ih pojacao znaci snaga vise odlazi na tockove nego ostaje neiskoriscena
mnogi mecu 4.10 odlican start ali zavrsetak los to bi koristio samo ako bi nagurao 400 konja
inace 3.73 najvise koriste uz supercharger
hm za tezinu nisam siguran cini mi se da je oko 1700 kila prilicno je potezak
ah sto se tuniranja tice nije problem sa 4000$$ moze se uraditi da ide 10 sekundi na 1/4 milje
inace vozim kamion po celoj USA pa u zadnje vreme nesto posao totisao uvraga pa mi se netrose bas pare na auto
ko zna sta ce biti kupujem samo municiju
hm za tezinu nisam siguran cini mi se da je oko 1700 kila prilicno je potezak
ah sto se tuniranja tice nije problem sa 4000$$ moze se uraditi da ide 10 sekundi na 1/4 milje
inace vozim kamion po celoj USA pa u zadnje vreme nesto posao totisao uvraga pa mi se netrose bas pare na auto
ko zna sta ce biti kupujem samo municiju
Ma jok bre, mustang power je onaj lik sto je rokao snajperom okolo... Vidis da mu ne ide posao pa je morao da napravi pauzu... Sad kad nakupi municiju opet krece u akciju
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment