Travian

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shonsy
    CBC Senator XXL
    • 11.05.2007
    • 1391
    • London/Beograd
    • Honda CBR 125R

Travian

Evo jos jedne zarazne igre... Zverko mi dade link, odnosi dosta vremena te se ponekad zapitam sto ga uzeh... Jako interesantno, probajte! Postoje i savezi unutar kojih se odvija saradnja na razlicitim nivoima te sam pomislio da bismo mogli da oformimo CBC savez i da napredujemo munjevitom brzinom!
    Evo linka: http://rs.travian.com/
    Igrajmo se! pozz
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Ovo je link http://rs.travian.com/?uc=rs2_6917
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• shonsy
      CBC Senator XXL
      • 11.05.2007
      • 1391
      • London/Beograd
      • Honda CBR 125R

Cek bre, pa i kad kliknes na moj link dobijes identicnu stranu...
      Nego, igras li ti to Zverino?

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

igram bre nego link koji sam ja stavio je "poziv" kao sto sma tebi poslao. i ajde ti tamo ne zabusavaj nego izgradjuj selo i guraj na 250 stanovnika kez

Comment

• madic
          CBC Senator XXL
          • 07.10.2007
          • 844
          • Beograd

Učlanio sam se i ja, i krenuo kao da gradim nešto i ono treba 45 min... tu sam se teško smorio. Ali ako će da se pravi savez ja sam za.

Comment

• Coa_16V
            CBC Veteran
            • 26.03.2008
            • 145
            • Bg

U teska droga ovaj travijan, mnogo se lako navuces, a tesko skidas Ako nemas vremena ili dobre sitere da barem na svakih 1-2h obilazis selo nemoj ni da kreces da igras, u suprotnom postajes lepa farmica, pogotovo u ovako kasnom stadijumu igre kad su svi oko tebe mnogo jaci...

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

uh pa tih 45min nije nista u odnosu na nekih 12h koji ce kasnije biti potrebni za neku izgradnju... nego zaboravih da kazem, ko se prijavi preko mog prijavnog linka ima moju pomoc kad god zatreba sve dok ne nagura populaciju od 75 ljudi.

Comment

• shonsy
                CBC Senator XXL
                • 11.05.2007
                • 1391
                • London/Beograd
                • Honda CBR 125R

Ja sam prvo izgradio glavnu zgradu na vise nivoe te mi ne uzima toliko za izgradnju drugih objekata. Onda se bacio na privredu. Taman kad ne igram par sati on mi napuni resurse. Napucao sam dobru odbranu tako da sam miran i ako me neko napadne kad nisam tu, resursi ce ostati moji! Jedino me zito zeza. Zverko kako si ti resio taj problem? Meni su zita na nivoima 4-5 ,a stalno mi nestaje zbog povecavanja populacije i onda mi samo ostaje da trgujem...

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

nemoj raditi vojsku posto ti ona smanjuje proizvodnju zita. resurse cuvas tako sto izgradjujes sklonista. pozabavi se prvo resursima. kad ti sva polja budu na nivou 6 i vise onda kreni da radis vojsku. ovako ces da se nacekas za nadogradnju resursnih polja posto ce ti biti potrebno sve vise i vise. dakle, batali vojsku za pocetak i udji u neki savez. prodzaraj mapu vidi koga ima najvise u okruzenju. koje su ti koordinate?

Comment

• uglavnom.bezopasni
                    - 42 -
                    • 03.02.2005
                    • 2235
                    • Novi Sad

Ja sam igrao jedno mesec dana i lepo se izgradio bio i član manjeg saveza, ali onda... jedan jak savez me proglasio za farmu (valjda to tako zovu) i išao je jedno 2-3 sata napad za napadom i to neodbranjiv i vratili su me na ipsred početka i onda sam odustao.

Takve igre vredi igrati samo kad se otvori novi svet i kad su svi ravnopravni, sad vežbajte i čekajte da krene novi krug.
                    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                    11.04. 0:12 #2
                    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

uskoro ce se restartovati prvi server RS1 pa onda moze da se krene od pocetka. ja sam imo tu srecu da sam odma na pocetku uleteo u jak savez tako da nemam problema sa napadima ili ih sa lakocom odbijam posto uvek imam podrsku nekog od saveznika.

Comment

• CannoN
                        CBC Senator XXL
                        • 15.09.2007
                        • 485
                        • Beograd

Juce se otvorio novi svet, treci po redu kod nas.

Igra je stvarno zarazna - ja sam na rs2 startao pocetkom februara i uspeo da uhvatim prikljucak - sada upravljam savezom od preko 10000 stanovnika i imam vise hiljada vojske u svoja 3 sela.

Kada malo stasate moracete da napravite barem duplo vise vojske nego sto selo ima stanovnika jer je surov svet ovaj Travian

Comment

• madic
                          CBC Senator XXL
                          • 07.10.2007
                          • 844
                          • Beograd

Evo ja se sad registrovao na 3 svetu.

A ako cemo da pravimo taj savez jel moramo da budemo svi na istom serveru? Pretpostavljam da moramo samo da proverim.

Comment

• Coa_16V
                            CBC Veteran
                            • 26.03.2008
                            • 145
                            • Bg

mora...

Comment

• HotDog
                              CBC Senator XXL
                              • 06.05.2005
                              • 965
                              • BSG 75 (011)

Travian sucks!

Nagovori mene drugar da igram, i sve lepo, razvijam se, ovo, ono, kao da ne bude dosadno, napadam komsije isto razvijene kao ja, malo koristi od pljacke, kad ono pocelo, koga god napadnes, posalje ti PM u kom kuka da ga ne napadas jer je on sav za mir, prosperitet, itd, i tako bez izuzetaka svi od redom smaraju, osim onih velikih budza. E onda mi se konacno smucilo, namerno sam napao jedan takav klan koji me je pregazio.

Comment

Working...
                              X