U pitanju je mapa (ili mod) za Warcraft3. Igram je na Battlenet-u. Ima li još noob-ova ovde? Koji su vam omiljeni heroji, taktike i sl.?
DotA Allstars
Collapse
X
-
Mozda je mali off al reko ajd da pitam poshto neam gde...
Kako moze i da li moze da se oplete war frozen throne on-line.
Ja igrao u lanu ali ne znam kako bi ovako, jer svi moramo krenuti odjednom, jel postoji neki public ili...?Masa, samo masa, masa je MAMA!!!
Comment
-
-
Originally posted by KOXTERMozda je mali off al reko ajd da pitam poshto neam gde...
Kako moze i da li moze da se oplete war frozen throne on-line.
Ja igrao u lanu ali ne znam kako bi ovako, jer svi moramo krenuti odjednom, jel postoji neki public ili...?
Da bi igrao frozen preko neta moras da imas original,koliko ja znam a da li ima neki server to neznam.Reno Clio 2 1.5 dCi 2004
Comment
-
-
Obe igre mogu da se igraju na eurobattle.net-u. Ajd ako neko zeli da napravimo neke ekipice pa da pikamo Dotu i Frozen Throne.
Poz!Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.
Comment
-
-
Originally posted by M626Obe igre mogu da se igraju na eurobattle.net-u. Ajd ako neko zeli da napravimo neke ekipice pa da pikamo Dotu i Frozen Throne.
Poz!Reno Clio 2 1.5 dCi 2004
Comment
-
-
Originally posted by HachiRokuja sam svaki dan na eurobattlenetu...
uglavnom sam uvece ti i cepam dotu dosta...
ko igra tamo neka me adduje nick je WireFrame
Ajde reci mi sta treba da radim da bi igrao?Reno Clio 2 1.5 dCi 2004
Comment
-
-
Treba ti njihov klijent koji skidas sa sajta, instaliras ga i preko njega se pokrece Frozen Throne. Mislim da se fajl zove w3l.exe (za pokretanje igre).
Naravno, podrazumeva se da imas updateovane sve fajlove za igricu.
Takodje, treba da otvoris portove od 6112-6119 u slucaju da imas ruter.
Poz!Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.
Comment
-
-
pa prvo instaliraj patch 1.21 za Warcraft
e sad ko vec ima instaliran Warcraft morace da obrise pa na taze instaliranoj igrici da ubaci ovaj patch +crack za tu verziju...
naravno treba i da se registrujes na www.eurobattle.net i to ce ti biti nick i pass u igri...
da ne kuckam ja evo ovde pise sve sto ima da se zna...
Potpis nije po pravilima foruma... A sto???
Comment
-
Comment