World Of Warcraft

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dzoni_mkv
    CBC Senator XXL
    • 29.04.2007
    • 875
    • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Re: World Of Warcraft

Deca i jesu i nisu problem. Problem zato sto im je jako tesko objasniti, opet sa druge strane pokupis to iz sobe, ukines internet ili zacepis portove na ruteru i cao. E problem je sta sa matorim konjima kod kojih ovo ne pali. Prijatelj (covek sa svojih 36 godina) ne pomislja da batali. Imao je zdravstvenih problema, problema na poslu, sa predpostavljenima sve zbog WOW-a. Izdrzi mozda 2 nedelje da ne igra ali je tada nepodnosljiv, nervozan i razdrazljiv. Kada odem kod njega, ne progovara, igra i cigara za cigarom, kao masina. Pricao sam mu ali ne slusa. Socijalni zivot 0 jer jednostavno slobodno vreme potrosi na WOW a sve sto zaradi na PC upgrade. Strasno. I to ne traje par meseci, vec 2-3 godine koliko ima kako se WOW pojavio. Znaci konstatno ne popusta.
    You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• Viper
      CBC Senator XXL
      • 25.11.2004
      • 700
      • Kać

Re: World Of Warcraft

Au pa oni su zreli za psihijatriju, srecom pa se ja nisam nikad do te mere navukao na WOW, mada je i kod mene kada sam prvi put krenuo da igram bilo drz nedaj.
      Sva sreca pa sam na vreme skapirao sta mi radi igranje WOW pa sam ga lepo obrisao totalno iz racunara i resio se bede.
      Ali moram da priznam igra uz koju sam ja provodio skoro svo slobodnoe vreme je FREELANCER.

http://en.wikipedia.org/wiki/Freelancer ... eo_game%29
      I DONT NEED SEX
      goverment fucks me every day!

Comment

• gorans
        CBC Senator XXL
        • 09.03.2010
        • 1525
        • Beograd

Odg: World Of Warcraft

Moj brat to redovno igra,Wrath of the Lich King,full wrathfull warrior PvP ubica i pravi majstor. server :Magic-WoW nick:Valentinoo side:aliance. POzzz...

Comment

Working...
        X