Diablo 3
Collapse
X
-
Eee, j*#i gaa, propade mi godishnji...
Znachi, ipak su ga odradili!?!? Vec se radujem neprospavanim nocima...
Keca sam voleo, zbog dvojke zamalo pao godinu na faxuznachi bio sam se navukao samo tako, ali ozbiljno...
Najjachi lik - Sorceress, level 89.
Trebali ste da vidite kako sam sa njom prolazio "The Ancients" u Nightmare modu - za max 3 minuta
Here I go again...
Comment
-
-
....ovako moze da prica jedino neko ko ODLICNO zna sta je Diablo....
...tog 31.12. umalo nisam propustio docek nove godine.Da me bukvalno nisu odvukli verovatno bih ga i propustio...WHEN LIFE DOESN'T MAKE SENSE - WE ALL BE LOST IN TIME LIKE TEARS IN RAIN
Comment
-
-
Samokontrola!
Pazite ako opet bude isti fazon snimanja pozdravite se ponovo sa svetom okolojer i ako kazesh samom sebi igracu samo sat, pa posle sat igranja bice aj da bar nadjem waypoint da ne bude da sam igrao zabadava itd.
overspeed: jao bre i ti si "jedan od onih"kolko mrzim tu sorceress prejaka je. imao sam ekipu za Lan igranje sastavljenu od varvarina oko 80+lvl, sorserice 96lvl i sebe. ovaj lik sa sorsericom nas je peglao PvP i kad je bio 5 nivoa ispod nas
teleport/ice orb/ponovi
jbt imam sve likove sachuvane, 60% tih likova se zovu punisha1,2,3,4 i sluze samo da im dam set ili unique iteme da ih chuvaju
Comment
-
-
Tay rad, "vrteo" sam skoro sve likove ali mi je Sorceress definitivno bila nenadhebiva
I samo jedan amandman: sa distance - ice orb, kad se priblizhe - static field, pa onda teleport, pa ponovi - i peglaaajjj
Comment
-
-
Standardno, poludeo sam zbog sorcerica. Josh ovaj ortak imao ceo Tal Rasha set. Ja sam josh jedini koji je mogao da mu pridje zbog rezistanci, sve na 75 osim fire koji je na 95 (posebno sam ponosan na ovo
) i kad nekom pridjem rachunaj pola helta nemash iz udarca
al ovaj opet teleport. U tom trenutku sam pocheo da vrishtim na njega da stane i da se bije ko chovek. Umro sam pola minuta kasnije.
Interesuje me samo da li cu ponovo biti Paladin crnacili ce mi sada dati opciju.
Comment
-
-
Re: Diablo 3
Diablo 2 je bila moja najdraza igrica a heroj Paladin,dva puta sam je presao sa Paladinom al sam zaboravio koji sam level bio...
Vidjao sam da ima da se skine Diablo 3 demo verzija e sad da li ce konacno izaci full verzija??? Isao sam na taj link sto je stavljen ali nepise ili mozda nisam video.Reno Clio 2 1.5 dCi 2004
Comment
-
Comment