Squadra Corse Alfa Romeo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Milorad90
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2007
    • 975
    • Beograd

Squadra Corse Alfa Romeo

Da vas cujem igra li ko?

Znaci trke alfa,nije lose uradjena mada nije ni bas sjajna.
    Recimo ispada da alfa 156 2.5v6 jedva ide

Onda upravljivost nije losa,na volanu je zanimljiva ,lako se zanose kola,proklizavaju,kao da ne vozite alfu vec nekog golfa gtd.

Moguca su ostecenja vozila,desava se da polupate auto pa ne zavrsite trku.

• Marcus
    CBC Senator XXL
    • 19.10.2007
    • 631
    • Novi Beograd - B62

Igrao ja, al me nekako brzo smorila.... Ima stvarno veliki izbor alfinih modela sto je odlicno...

Mislim da sam prvi put i cuo za igricu na alfinom delu foruma, pa sam tad i odlucio da je probam... Nije losa, al igrao sam i bolje

Comment

• M@rio
      CBC Veteran
      • 13.07.2007
      • 166
      • Čačak-Beograd(studiram)

Nije mi bas jasno sta su hteli da naprave simulaciju ili arkadu.U pocetku je bilo zabavno, ali me smorilo posle sat vremena.
      If you have no lag, you have no turbo.You also have no huge torque increase to look forward to.

Comment

• skyline
        CBC Senator XXL
        • 31.07.2007
        • 3149
        • Cacak

2 puta presao ( ili odradio 99% igre, ne secam se)

prvi put sam igrao jer sam kupi disk i hteo da probam, drugi put iz dosade

smorila me fizika, ali nije losa za ubijanje vremena

medjutim, RBR, GTR2 i LFS su me okupirali vec duzi vremenski period, posebno od kada sam uzeo G25, tako da nista drugo ni ne pokusavam da igram
        Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Vucko_Alfista
          CBC Senator
          • 04.04.2008
          • 219
          • Niš
          • Alfa 166

U ja sam igrao pa sam rasturao! Inace svidja mi se igrica do sada sam je obrnuo 3 puta sad vozim onako ponekad rekreativno 8c Pro na Toscana stazi da ne zardjam... A jel neko zna da li mozda moze da se igra mrezno nekako neki server ili slicno....?
          Pa mozda jeste malo smorna na pocetku ali kad dodju modeli poput 155 TI `96 DTM , 156 `04 WTCC ili 8c Pro.....itd tad je bas zabavno!

Comment

Working...
          X