GRID multiplayer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • spanjeli
    CBC Senator XXL
    • 17.09.2005
    • 532
    • Nis

GRID multiplayer

Ne znam koliko ste upoznati sa ovom igricom,ali ako neko zeli da se malo opusti i zabavi uz extra grafiku i lepe automobile,mogli bi da se organizujemo da igramo online...
    Naime nije potrebno nista sem da napravite svoj nalog kada se prvi put prijavite za multiplayer,znaci nikakav patch ili registracija ili original igrica...
    ja se sa drugarima igram redovno i sve radi extra samo je potrebno imati barem 256/64 kbit internet vezu
    Postoji mogucnost i da se igra protiv svih korisnika na netu iz bilo koje zemlje gde se svaka trka boduje i vase ime dobija reputaciju...
    Dakle ako neko hoce samo dogovorimo vreme kada da napravimo igru i to je to..
    Originally posted by Sheta_Junior
    Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
  • Tomic
    CBC Veteran
    • 20.06.2007
    • 182
    • Zrenjanin
    • Audi A4, Corsa C

Count me in. Samo, kompjuter sam dao sestri, a necu da lupam po tastaturi lap top-a kad gubim Zato, da se dogovorimo u napred za vreme, pa da odem kod sestre u sobu kad nije tu
    Eto

Comment

• Tomic
      CBC Veteran
      • 20.06.2007
      • 182
      • Zrenjanin
      • Audi A4, Corsa C

Rezultati:

Race 1: Tomic 04:53
      Spanjeli +09

Race 2: Tomic 05:36