Need For Speed Undercover

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pro_Touring_Mopar
    CBC Senator XXL
    • 13.11.2007
    • 684
    • Sabac

Need For Speed Undercover

18. XI 2008, datum kad nas ocekuje novi buckuris iz EA lonca... Posle neopisivo gadnog pro street-a ne ocekujem nista vise od jadne prosecnosti, a igra ce, po svim predpostavkama, najverovatnije to i biti... Uglavnom, posle visemesecnih zalopojki frenticnih fanova, koji se kunu u Most Wanted kao u biser multimedijalne umetnosti, EA su odlucili da im izadju u susret... tako da ce ovo biti MW2 u nesto modernijem grafickom pakovanju. Ponovo ste glavna faca, koja mora da se suoci sa gomilom nezgodnih bad ass racera (Fast & Furious uzasi....) i pritom izbegne zahebanu policiju, ciji inspektor vam je za vratom... Sto se tice ostalog, vredi pomenuti i cinjenicu da ce damage model ostati, ali nece igrati nikakvu ulogu u trkama i nece uticati na performanse automobila... Automobili - isti kao u prethodnim delovima... staze - slicne ili iste... Sve u svemu - isto sranj*e drugo pakovanje.

In-game video i traileri:

All about the Need for Speed games with up-to-date News, many downloads, addon cars and tracks, cheats, pre- and reviews and tutorials.

Car lot (jos ne kompletan):

http://www.needforspeed.com/undercover/ ... ome.action

Fotke:

http://www.nfsplanet.com/nfsuc_screens. ... g=eng&id=1
    Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
  • remus
    CBC Senator XXL
    • 25.12.2004
    • 695
    • Zrenjanin

Neki su vec igrali i uglavnom se zale da im secka igrica, a imaju dosta ozbiljnu masinu (Geforce 9600GT 1GB,3ghz dual core 2 gb ram). Kazu ima dve verzije sto se moze naci na netu neka Clon verzija i Reloaded,uglavnom se zale na clon verziju a za reloaded nema jos uvek crack. E da i kazu da je upravljivost ko u Re-Volt i da je jako gadna grafika...

Al ocekujemo i vase utiske
    VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• BGILLEGAL
      CBC Senator XXL
      • 22.05.2006
      • 653
      • Beograd

Evo ja sam je upravo obrisao, ali imam DVD kome treba. Skidao sam je sa Rapidshare-a. Reloaded verziju. Mogu vam reci da je igrica totalno gadna. Nema nikakvih normalnih upgrade-ova. Vecinom su americki automobili uradjeni u vidju stajlinga. Fizika 0, grafika 0, optimizacija 0 (igrao sam na veoma ozbiljnoj masini sa default podesavanjima grafike, a skoro sve je na high). Masina je bila neki quad, 9600 sli, 4gb rama, raptor hdd. Na dosta losijoj masini kod mene isto tako lose je radila. Razocarenje veliko. Sramota za NFS. Mislio sam da su onaj most wanted i carbon bili sranje, ali ovo je porazavajuce. I dalje mislim da je najbolji nfs porshe i underground2, mozda moze na trece mesto da se provuce prostreet. Ovo ostalo tuga bozija!

Comment

• remus
        CBC Senator XXL
        • 25.12.2004
        • 695
        • Zrenjanin

Po meni je Porsche najbolji NFS ikad. Znaci udaris auto on posle vuche na stranu,slabije ide,cima volan,pukne far,itd... A i grafika je za te godine bila dosta dobra. Ostalo mi je nekako gadno-jadno, i kao sto ti kazes Underdround 2-ka moze da se stavi na neko bolje mesto,ostalo je sr....
        VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• Marcus
          CBC Senator XXL
          • 19.10.2007
          • 631
          • Novi Beograd - B62

Znaci u potpunosti se slazem... Jest' da nisam igrao poslednji nfs koji je izasao, ali "nfs porsche" i "underground 2" su njihova najbolja ostvarenja po meni... Sve ostalo 0 (nula) !

Comment

• rallye
            CBC Član
            • 08.10.2008
            • 83
            • Beograd

Igrao sam sve serijale NFS-a ali ovaj je mislim najgori do sada!
            Imam utisak da igram Most Wanted samo sa boljom grafikom.
            Ama bas nista nije promenjeno. Jedino mogu da kazem da zvuk nije los.
            Preporucujem svima da ne gube vreme sa ovom igrom jer je tesko biiiiip...
            www.blindmanmotorsport.com

Comment

• Jasminko
              CBC Senator
              • 08.01.2008
              • 248
              • Vracar, Beograd,Srbija

Jadne, bedne i gadne arkade...grrrrrr

Ma zahebite te gistro simulacije u vidu trka za decu do 5 godina.

LFS rules!!!
              Saab 9-5 Aero..........
              Nissan Primera 2.0 SLX.....
              Punto2 HLX 16v.......

GO GO GO...Mega Team Racers

Comment

• Karadzic
                CBC Član
                • 05.08.2008
                • 27
                • GM

Undercover mi je dosadio posle 15 minuta.Vidim da i vi zalite za Porscheom i Undergroundom 2. Vec drugi-treci nastavak u kome nema niceg novog

Comment

• sErGiO
                  Moderator
                  • 30.01.2007
                  • 2769
                  • Neko selo pored Beogr
                  • Alfa Romeo 156SW

Re: Need For Speed Undercover

Ja sam presao dobar deo igre i naravno utisak je da nema apsolutno novo u ovoj igri. Kao sto neko rece preslikani MW, samo je grafika zahtevnija Na kraju su me iznervirale standardne gluposti koje se pojavljuju u svakom NFS-u, vozis auto 370 km/h i odjednom te stize pandur sa nekim raspalim krshom kao da ides 70 na sat Sve u svemu Porsche Unleashed je neprevazidjen, ali i Hot Pursuit je bio odlican

Comment

Working...
                  X