Ikariam (ekonomsko-ratno-diplomatska strategija :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ognjen
    CBC Senator XXL
    • 21.02.2008
    • 438
    • Novi Beograd
    • -

Re: Ikariam (ekonomsko-ratno-diplomatska strategija

Evo moj slučaj.
    Prvo nije telefon nego standardan MTS modem sa laptopom.
    Drugo znam da je u pitanju i Telenor Mobilni internet, ali mi se čini da je tu bilo manje zamerki ili ga ljudi manje koriste.

Probao sam izuzetno ljubazno, ali koji dokaz imam sem reči i toga da mi za 10000 poena treba 2 meseca u stabilnom savezu bez problema sa pljačkama, na ostrvima sa razvijenim rudnicima. Zvao Telekom, usmeno uspeo da dobijem potvrdu da su imali problema sa IP adresom (što ja znam od pre iz iskustva sa Rapidshare-om) , ali napismeno nema šanse da dobijem bilo šta.

Naravno kao i uvek svaki savet dobrodošao.

Comment

• uglavnom.bezopasni
      - 42 -
      • 03.02.2005
      • 2235
      • Novi Sad

Na Telenoru sam uvek dobijao istu ip adresu u NS, kao da imam statičku (što mi je jako odgovaralo za daljinski pristup nekim ruterima), sad da li svi dobijaju istu mogu proveriti ovih dana.
      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
      11.04. 0:12 #2
      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Ognjen
        CBC Senator XXL
        • 21.02.2008
        • 438
        • Novi Beograd
        • -

Definitivno delimo IP adresu, samo je pitanje da li ima jedna za sve ili ima više adresa, ali nedovoljno za sve. Verovatnije je ovo prvo. Recimo meni je uvek ista i to 212 200 65 73.
        Imam i ADSL, pa ne koristim MTS internet za Rapidshare, ali kada god sam probao dobijao bi poruku da neko sa te adrese već skida.

Moderatori tamo imaju valjda neki ugovor sa izdavačem igre da ne sme biti bilo kakvih komentara u vezi Ban-a na forumu. Tako je na svim njihovim forumima širom sveta, samo što niko u svetu nema Telekom i Telenor. Problem je i u odnosu prema igračima, ima ljudi koji su uz tu igru mesecima i sada banovani sa etiketom da su varalice (sa sve stubom srama). Svaki razgovor na tu temu ide ban i brisanje teme. Sada radim na tome da od Telekoma dobijem napismeno objašnjenje u vezi Ip adresa i da to pustim na forum.
        Meni teško da će pomoći, banovali me i sa foruma jer pokušavam da isteram do kraja.

Comment

• Ognjen
          CBC Senator XXL
          • 21.02.2008
          • 438
          • Novi Beograd
          • -

Da podignemo temu

Je li igra još neko ovo, ili sam se samo ja navukao.

Comment

• Crki
            CBC Član
            • 26.07.2008
            • 71
            • Požarevac
            • ford fokus

igram još na beti bosanski server,stigao sam do 400k poena i došao do manjka vremena pa ga poklonim pre 2 nedelje.Na alfa rs sam prešao 400 k poena i još igram.Dokle ? Dok ne pukne server Virus savez,najbolji savez na alfi rs

Comment

Working...
            X