Room escape games
Collapse
X
-
Re: Zezanje
Meni nista nije jasno u vezi ove sobe...vec sat vremena pokusavam da iskoristim one stvarcice i nista...
-
-
Originally posted by peaveeus@ zvrle
Za one sa viškom vremena
Ovo je vrh!!!
Celu cuku sam se zezao sa ovim i jedva izadjoh napolje.
Odavno se nisam tako lepo zabavio na poslu.
Takodje vidim da se odvijac moze ubaciti u rupe od srafova... al ne kontam razlog... verovatno mi fali nesto......
Ako treba da se navede sta imam od stvari... samo kazi... vise jednostavno nemam ideja sta na cega primenuti..... 'ebe me ona crna kutija u koferu.... ni nju nikako da otvorim... a i ona slova sto pisu na koferu takodje....
pu bre sto mrzim kad se ovako zaglupim.....
Comment
-
-
Vežbaj prvo neke jednostavnije, samo otkucaš escape room games na googlu, pa ćeš vremenom shvatiti šta sve može da im padne na pamet, meni su najbolje (za sada) i tehnički i logički par komada koje je uradio http://neutralxe.net/esc/
Kad ništa drugo ne pomogne tražiš ime igre walkthrough, najpoštenije su urađeni na http://jayisgames.com zato što ih svi pišu sa skrivenim spoiler-ima, pa otvoriš da vidiš samo ono što te zanima.
Moraću uvesti spoiler-emagnet na ključ
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
google je bio pravi drugpa mi je nasao walkthrough..... znaci pola stvari se NIKAD ne bi setio..... recimo ono za jednolicni visoki ton.... pa posle kombinacija slova... a i "piano" .... znaci ovo je gore nego prison break
svaka cast masti autora...
Comment
-
-
Ja ne mogu da otvorim sef, imam sifru ali ne znam kako se otvara sef smrcKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
imas sifru tipa 48 L xx R 56 L
Nadjes papiric na kome pise koliko je xx, tipa XX = 27
I onda vrtis u jednom smeru do prve vrednosti pa u suprotnom do druge vrednosti i opet u suprotni do poslednje date vrednosti.
Ako nece onda prvo suprotno od malopre.
A da, bez da vracas u nulu.
Srecno
Ima jos dosta posle toga
Comment
-
-
23R 5L 47R 0L
Da li okrecem 23 podeoka u desno?
Da li krecem od nule?
Desno je mis ili se birach okrece u desno?
u svakom slucaju pokusavao sam sve kombinacije, na sve strane... nesto mi ne ide...
jbt sa sifrom ne mogu da otvorim sef, kakav bi obijach bioKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Postoji mala razlika između igre i pravog sefa, kod pravog sefa moraš uvek da prođeš nulu, što u igri nije slučaj.
U igri ideš direktno sa 23 na 5, a kod pravog sefa je to ceo krug pa tek onda na 5, kažem ovo čisto da se ovi što imaju sefove, kući iza slike, ne bi zbunjivaliFifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
Comment