Need for Speed ProStreet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 230
    CBC Senator XXL
    • 02.04.2007
    • 775
    • Semberija

Need for Speed ProStreet

E, evo upravo oslobađam hard disk, pa da vidimo na šta liči novo čedo Electronic Arts-a. Do sada sam naišao uglavnom na podeljena mišljenja, a verzija za Symbian mi se uopšte nije dopala. Videćemo šta će sada biti...

Preneću utiske čim se saberem.
    155+75=230
    VIVA LA VITA!!!
  • Horsepower
    CBC Senator XXL
    • 29.12.2005
    • 2000

Ja sam je kupio za Play Station 2 jos pre 2 nedelje. Jako sam razocaran.

ProStreet je katastrofa u poredjenju i sa Carbon, a da ne govorim sa ostalim NFS igricama.

Comment

• zola_
      CBC Senator XXL
      • 24.06.2006
      • 319
      • Novi Beograd

ja sam je instalirao i ocajno mi je radila, sve nesto koci i zeza pa sam je izbrisao, a i ne deluje mi interesantno uopste

Comment

• 230
        CBC Senator XXL
        • 02.04.2007
        • 775
        • Semberija

Nije ovaj ProStreet loš, samo je malo napustio koncept slobodne vožnje koji je bio prisutan konstantno još do prvog Underground-a.
        Ukratko, ako vam se sviđalo prvih 6 nastavaka (a meni jesu, naročito prvi, peti i šesti), dopašće vam se i ovaj 11.

Automobila ima mnogo, preko 50. Tu su i Focus, GT40, nekoliko Mustanga, stari i novi GTO, Chevelle, Stingray, Civic SI, R32, EVO X, najnoviji Evolution, Supra, Skyline, Lambo, Porsche, RX-8 i RX-7, GT-R, stari i proto Camaro, Zonda... Stvarno ih ima mnogo. Za svakog po nešto.

Što se tiče fizike, nije baš na nivou simulacije, ali nije ni čista arkada.

Sve izgleda prilično dobro. Za razliku od dosadašnjih nastavaka, u kojima nije bilo nigde žive duše, sada imate "živu" publiku koja vas bodri pored staze. Muzika mi se takođe čini OK nakon jedno pola sata igranja, mada ja uvek isključim muziku za vreme trka.

Igra uopšte nije preterano zahtevna, na mom računaru radi savršeno sa svim postavkama na max (P4 3GHz, GF 7600GT 256MB DDR3, 2X512MB DDR2), te aktivnim firewall-om, antivirusom i utorrent-om u pozadini.

Nisam ulazio dublje u analizu, ovo je ono što vam mogu reći iz prve ruke. Ako još nešta bude nekoga zanimalo, nek pita.
        155+75=230
        VIVA LA VITA!!!

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

meni se ne svidja. prvo upravljanje samim vozilom je nekako cudno a od grafike sam ocekivao mnogo vise. ono sto me nja vise iznenadilo jeste po meni malo komplikovan MENY. milion puta tamo vamo, klikovde onde da bi dosao do starta. deinstalirao sam. carbon je mnogo bolji.
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• zola_
            CBC Senator XXL
            • 24.06.2006
            • 319
            • Novi Beograd

e bas to sto rece zverko, a i bumper cam koji sam koristio u svakom nfs-u do sada je podignuta za jedno tri metra i strasno je nezgodno... samo da kazem da mi carbon radi savrseno kada sve podesim na max, a ovaj mi baguje kada sve stavim na min... sve u svemu two thumbs down

Comment

• 230
              CBC Senator XXL
              • 02.04.2007
              • 775
              • Semberija

Noćas sam se još malo igrao, za meni se slažem da je užasan. Nekoliko puta mi se desilo da ne mogu da pronađem stavku ili deo koji su mi potrebni. A i onaj DJ je tako iritantan da je to smešno.
              155+75=230
              VIVA LA VITA!!!

Comment

• AlexRS
                CBC Senator
                • 27.10.2007
                • 234
                • Borca

Ma razocarao sam se skroz... Po meni ovo je totalni promasaj! Grafika je EXTRA ali sama prica u igrici je ocajna skroz....

Comment

• Cepa D
                  CBC Senator
                  • 28.09.2005
                  • 242
                  • Cerak

DJ? potpuno je lood dobro su ga uradili, vrlo je live-like. Iritira preterana pomoc pri driftovanju, i ako iskljuchish sva pomaganja i igrash na "KING". Na volanu je sama voznja ok, istripovali su malo simulaciju, tipa mozesh da zanesesh RWD auto ako drzish "pun gas", vecina kola imaju nepodnoshljiv understeer dok se ne tunira, speed chalange je nemoguc ako ne smanjish responsivnost volana, i da throttle se teshko dozira, kao da ima samo 3 nivoa, no-mid-full gas.

Light damage na Zondi mi je $25.000 tako da morash bash da pazish kako je vozish, ubacili su i Proto i GTR shto je chista glupost jer je u sushtini isti auto, nervira me mnogo stvari shto se tiche igre ali sam opet molio nekog da dodje da je proba kako bi ja imao vremena da jedem neshto. Ako uspete da zanemarite gore navedeno moze da bude vrlo zarazna igra.

Interesuje me (od vas ko je igrao igru) za koji auto su se odluchili u kojoj disciplini. Evo ja sam recimo uzeo:
                  Grip: Eclipse GSX (boze boze ) pa sada Zonda
                  Drag: 870hp Skyline
                  Drift: Tokyo Drift style 350Z
                  Speet chalange: Toyota Supra
                  NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

vidim ja da ces ti tesko zavrsiti ovu skolsku godinu
                    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Aki
                      CBC Senator XXL
                      • 04.08.2006
                      • 1133
                      • Beograd
                      • Yugo 1603, Yugo 1301

Re: Need for Speed ProStreet

Originally posted by 230
                      ...stigao je!!!
                      Bolje da nije...
                      "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                      - Lousie Smith

Comment

• BGILLEGAL
                        CBC Senator XXL
                        • 22.05.2006
                        • 653
                        • Beograd

kod koga dolazim malo da igram posto kuci ne mogu da poteram igricu....

Comment

• MOSLER
                          CBC Senator XXL
                          • 27.05.2005
                          • 1064
                          • Niš

Danas instalirao igru i u startu veliko razocarenje,prvo komplikovan meni, zatim ocajna grafika a jos i nemogucnost slobodne voznje
                          Imam utisak da su sve boje nekako blede kao da igram na crno-belom monitoru sto igru cini dosta monotonom.U svakom slucaju NFS serijal tone sve dublje i dublje....

Comment

• zvrle
                            CBC Senator XXL
                            • 01.11.2005
                            • 961
                            • Beograd, Batajnica
                            • Golf 4

I od mene totalno razocarenje
                            Mosler je sve lepo rekao, krs od menija, nema free voznje...
                            “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• Manfred
                              CBC Senator XXL
                              • 04.08.2007
                              • 905
                              • Beograd

Carbon vozio opusteno, i ovo pokrene, ali je grafika kao na aparatima kod Toze u kraju negde devedes' trece.
                              Jasno je meni da nemam bash high end racunar, ali posle ovakvih komentara, ni ne daju mi se pare za novi komp.

PS: I ovaj komp koji sada imam sam kupio samo zbog NFS Underground, kad se pojavila (valjda 2003.), samo sam ga malo od tada nabudziJo

Comment

Working...
                              X