PP poslat prijavljenima, ako sam nekoga izostavio, neka mi posalje pp.
Live for speed X Version (ZA SVE CLANOVE CBC) 21:30 - 10:00h
Collapse
X
-
Dakle, doslo je do promene imena servera i sifre!
Novo ime servera i sifru su dobili samo oni koji su na spisku!
Dalje bitna stvar...
Hocete da predjemo na Y verziju...treba samo da pachujete vec postojecu X verziju.
Covek sa foruma pod nickom NN mi je dao nasha 3 servera na kojima se igra i koji su stalno online. On je iz SERT-a (serbian racing team).
Power of dreams !!!
Comment
-
-
...vec sam instalirao tu Y verziju, i bio na jednom od tih SERT servera...
Ulazio sam sa nasom lozinkom ''honda''...
Vozio sam bez problema, nije me izbacivao...nista nije seckalo...
Jedino sto se sa tom formulom krug obidje mnooogo brze...Oni dobro uvezbani spuste i na 1.14...
Comment
-
-
Pazite nas server ce raditi i dalje na X verziji. Ako hocete mozemo da predjemo na te servere i da se tu okupljamo.
Imajte i X i Y na kompu, pa sta hocete to igrajte...
Za sada ce nas server jos uvek raditi...Power of dreams !!!
Comment
-
-
Od veceras ide sa novim serverom i sifrom.
Od Djonija ste dobili info by PP.www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
To je bar lako srediti...instaliras obe paralelno...Originally posted by HondaKo je na Y verziji ne moze da vidi nas server jer je on na X verziji.

Dakle, pored X verzije koju vec imas instaliranu, instaliraj je opet...da imas jos jednu X verziju...Naravno, stavis je u dva razlicita foldera...
Pokrenes bilo koju od te dve X verzije, odes na Net, preuzmes taj Y patch od 65Mb...i ta jedna X verzija ce postati Y, a ona druga X verzija ce i dalje ostati...
Po potrebi, sta vec zelis da igras, i na koji server zelis da se povezes, kliknes na ikonicu jedne ili druge verzije LFS-a...
Comment
-
Comment