Re: Live for speed X Version (ZA SVE CLANOVE CBC) 21:30 - 10:00h
Pa WR je oko 1:32:94 , ovi nashi, koji znaju da teraju su svi u niskih 1:33:xx...
U principu za pochetak je vrlo dobro, ali morash josh da se potrudish i navezbash stazu.
Kad spustish vreme oko 1:35, tad si vec "ozbiljan" protivnik
Samo lagano, doci ce samo po sebi, ali kao shto rekoh, trening je najvazniji, i nemoj da te obeshrabre
ovi koji su brzi od tebe. Ima tu tipova koji teraju LFS 4-5 godina, i sasvim je izvesno da sa takvima se teshko
dobijaju dueli ili trke. Jednostavno, iskustvo, trening i nema tu puno filozofije
@SAABotrazitelj
Ma samo ga ti poshalji na "kaljenje" , napravicemo od njega neshto
Saab 9-5 Aero..........
Nissan Primera 2.0 SLX.....
Punto2 HLX 16v.......
Obichno admini daju po kategorijama shta se vozi. Kada si bio proshli put, neko od njih je greshkom ostavio
sve automobile po izboru, shto se u principu ne radi. Sad cu da vidim shta se deshava, da ostavim XFG, pa
se na njemu uvezbavajte. Pravilo je da se na 7 dana vrshi promena auta, mada i nemora da bude tako , kad se ja pojavim
Mada je dobro da se uvezbash na sva 3 auta, jer kad se "zakucash" samo za jedan, ostali ti posle po defaultu "ne leze". (to je bio moj sluchaj, i dan danas
sam slab na XFG 1:35:09, dok svi iz tima briju 1:33..h)
Saab 9-5 Aero..........
Punto2 HLX 16v.......
aha, znaci to je to. Pa dobro, nije lose i da se cesce menjaju automobili, da se malo uvezbamo e, a reci mi nesto, desava mi se da igrica secne ponekad i izbaci mi auto iz putanje pa se lepo isprevrcem da li je to problem do mog interneta ili je nesto drugo ??
Tu moze svashta da bude...mreza, ako ti je slabiji CPU(procesor),zavisi na koliko ti je FPS?
Kod mene ranije nije padalo ispod 100, a sada kako je komp omatorio, uredno na 30-40...
Nemoze se tera koliko prekida i secka ...A kad mi zakuca FPS na 8???, onda me uredno server
ishutira napolje ...jbg..u mom sluchaju mirishe mi na nov komp
Saab 9-5 Aero..........
Punto2 HLX 16v.......
posto nisam imao internet juce, vozio sam Default auto sa prednjom vucom 1:38, e da i trebace mi neki dobar setup za Formulu.
i imam 1 pitanje: na cemu je naj bolje voziti , tastatura, mis, volan ? tastatutu i mis imam, a volan cemo da skinemo sa auta taman, imacu i airbag
S1 je apsolutno neisplativ...
Otvori ti pola staza i automobila, a koshta neshto manje nego S2.
S2 koshta oko 2400din u EU valuti(oko 26,5e),a nudi sve staze i sve automobile koje LFS podrzava.
Znachi sve sa S1+S2, i to je dozivotna licenca i s njom terash koliko te volja.
Mada, mozda da sachekash da puste zvanichno i S3 licencu, i onda si "pobedio"
Ona sadrzi sve S licence u sebi, i daje novu Rockingham stazu i VW Shiroco (napokon)
Simptomatichno je i krajnje uzbudljivo shto na Rockingham+Shirocco, nece biti moguce "shtelovanje" seta ,
nego svi isto pa kom opanci...
Saab 9-5 Aero..........
Punto2 HLX 16v.......
Comment