Re: Live for speed X Version (ZA SVE CLANOVE CBC) 21:30 - 10:00h
uzimam S2, da li ima nesto oko cega bi trebalo da povedem racuna prilikom kupovine i instalacije, da mi se ne desi slucajno neka glupost pa da izgubim svojih 26E
Originally posted by The Stig
uzimam S2, da li ima nesto oko cega bi trebalo da povedem racuna prilikom kupovine i instalacije, da mi se ne desi slucajno neka glupost pa da izgubim svojih 26E
Nema instalacije, chim uplatish dodje ti pozdravni mail sa objashnjenjima oko dodatnih otvaranja
Prvi put imash pravo valjda na 6 rachunara, a posle svakih 10 dana po josh jedno
Ja sam se na pochetku zaleteo pa na svim kompovima po firmi izotvarao nalog i deshavalo se da
momci iz firme teraju na moje ima i prave sranja
pa bar ti povedi rachuna gde i kome otvarash S2
Saab 9-5 Aero..........
Nissan Primera 2.0 SLX.....
Punto2 HLX 16v.......
'de ste narkomani
sunce vam, pa niste normalni kakva vremena terate
ja spustim nekad na 1:34:6 i to je plafon
brat uspe jos koji deseti, ali to je to
a vi 1:33:2, 1:33:8... i jos kazu da su to losa vremena
hoce li mi neko otkriti tajnu?
i jasminko, reci mi taj fazon oko 6 racunara na jednu s2 licencu
kako to??
6 instalacija pod istim nickom ili 6 nickova
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Pazi ovako,
ja nikad nisam neshto terao fbm i xfg na BL1, jer sam kad ste me u martu 2008. nalozili na LFS,
uzeo S2 posle nedelju dana, I krenuo da se mantam uglavnom po stranim serverima i uchio od mnogo boljih
vozacha,komplikovanije kombo-e i staze. Nekako mi se "otelo" da bash ovo shto se tera na Demo NIKAD nisam do kraja
uvezbao kako treba. Ali zato shto smo napravili u julu novi tim, zbog promocije i posecenosti servera, morao sam
da se aktiviram na Demo, tako da sam ja jedan od slabijih u timu na xfg+bl1. Pa video si da ni ja nemam neko extra vreme za XFG,
ali poenta je kad skapirash fore na stazi, PB i hotlaperi mi nemogu nishta , jer znam da se gradim, a ako je brzzi neka prodje , hihihihihi...
Potrebno je mnogo vezbe ,koncentracije i mnogo predjenih km za 1 33 xx...
Mada nije ni to popovo slovo, pokazacu ti jednom kada bude server "olakshan" kojekakvih loodaka, na shta da obratish paznju i idesh u 33 ziher.
Da prodjemo stazu "peshke", onda je sve mnogo jasnije i znacesh nashta da se fokusirash.
Povodom otvaranja S2 i vishe rachunara...
Kad imash S2, LFS ti omogucava da SVOJU S2 licencu mozesh otvoriti na 6 razlichitih mesta. Kuca, posao, vikendica..
Neko skoro to nikad i ne iskoristi. Tako da tvoja S2 licenca moze da ima isti nalog sa S2 shifrom na 6 razlichitih rachunara.
Takodje, kada izotvarash tih 6 ISTIH naloga, (a mozda i necesh)ponovo imash mogucnost, da OPET jednom u 10 dana otvorish,
josh jednu shifru na nekom kompu.Recimo kod shvalerke ...hh, zezam se , kod babe, dede...
Ja sam recimo po celoj firmi "napunio" one kanturine od kompova,u pochetku euforije. Tako da imam negde oko 11 naloga , SA ISTIM
NICKOM I SHIFROM, ali na razlichitim rachunarima. A to je malo i zahebano, jer je masa ovih morona po firmi, terala na moj nick,
i pravila razne gluposti na S2 serverima, te sam se jedva "oprao" kod nekih stranih timova zashto UDARAM LJUDE NAMERNO
Ali jbg, i to sam mukom posle 3 meseca reshio, ali sad ih bar skoro sve znam, ko je ko i ko koliko znachi u svetskom LFS-u.
Ili zamenish komp pa morash sve iz pochetka da instalirash, tvoja shifra je uvek validna, bilo gde, jer je DOZIVOTNA
Dakle, sve isti nick i shifra na sve rachunare gde bi instalirao LFS...E,sad, zaboravih da je to interesantno i za Demo.
Poshto sam skoro od pochetka S2, nisam bash upucen da li moze i Demo da se otvori na vishe mesta.
Probaj, nishta nemoze loshe da se desi, jedino da eventualno ne dozoli otvaranje
Saab 9-5 Aero..........
Punto2 HLX 16v.......
moze, slazem se da se provozamo po stazi, stanemo pred svaku krivinu i prepesacimo je
mada sam shvatio da je sve do ritma i puno vezbe, posebno oko ucenja kako proci istu krivinu isto 2 puta za redom
gde kupiti s2 licencu?
i zanima me, kako ljudi voze preko misha i kako prave takva vremena?
ja sam probao i izgino sam na stazi, a oni prave astronomska vremena
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Ima nas nekoliko zagovornika , chak smo i uputili mail Scavenu, vlasniku simulacije, da se zabrani bilo koji vid voznje sem volanom.
Jbg, nije uspelo , jer je njemu u interesu da se omasovi do 00.
Drugo, poshto mi je komp u Q..., i ja sam kao najveci protivnik istog preshao na misha
Jbg, komp mi nije u planu za kupovinu bar josh mesec-dva, a dotlr ce da izdrzi/..
Voznja mishem ili tzv, PING-PONG voznja je teshka prevara, ali jbg, pravi se donekle bolje vreme, pogotovo FBM+BL1;
Jer ti kad protresesh misha pred shikanu u T1 na BL1 prolazish iz zezanja, a volanom ipak mora se zna kako se
postavlja auto itd,itd,pa pravila voznja, otvaranje volana...
Shta reci, zivela PING PONG voznja dok je ne ukinu
Saab 9-5 Aero..........
Punto2 HLX 16v.......
e, povodom volana, probao sam da vozim sa nekim Logitechom koji je star negde oko 5 godina i nije mi bas najbolje islo, ali ne iz razloga zato sto neznam da koristim volan nego valjda je volan takav (ili je to samo do podesavanja) da kad ga okrenem malo u desno ili u levo nista se ne desava, auto ne skrece, okrenem jos malo, nista i tek kada ga okrenem do recimo 60 stepeni volan primi komandu za skretanje ali to skretanje nije lagano i normalno, kao na autu (u stvarnosti) nego se ponasa kao da sam na tastaturi pritisnuo "A" ili "D" za levi i desnom znaci uvek skrece sa punim okretajem, tako reci volan nije u saglasnosti i nije povezan sa tockovima nego se ponasa kao tastarura. Da li je to samo do podesavanja ?
Za volan sva podešavanja koja ti trebaju, http://www.sert-lfs.net/site/index.php? ... &Itemid=43. A inače za miša, kad sam kupio volan mislio sam sad ću da razbijam, a ono medjutim hehe, teže tj. ozbiljnije, u početku pravio dosta lošija vremena. Stvarno je šteta ko god može da ne kupi volan (naravno samo kvalitetniji 80-100e, sve ostalo sranje) i licencu, jer stepen realnosti, a pre svega učenja tehnika vožnje (FWD, RWD, AWD) i naravno nama svima toliko dragog trkanja je neverovatan. Ali prava stvar je učestvovanje u nekom ozbiljnom šampionatu. Kad sam video da vas ima koji cepate LFS s kenona morao sam da se vratim na XFG i BL1 iako i ja kao Jasminko sam malo vozio tu kombinaciju tj. odmah sam kupio licencu i vozio druge staze i automobile, ali za mene nema ništa lepše nego se trkati sa svojima . Pod kojim pseudonimima vozite da se prepoznamo na braniku moj je RRT ArSena.
moj nick je Honda Civic EP2 (burazerov nalog pa cepamo obojica na to ime )
inace, sto se tice volana, ja sam pre 2 godine kupio Logitech G25 ne da bih pravio brza vremena, vec da bih vise uzivao u simulaciji jer to i jeste poenta simulacije
e, sad, varanje nije u redu
ok, nije to klasicno varanje, ali nemamo svi iste uslove
neki kao da imaju sifru za brzu voznju, tako ispada
a sto se tice voznje na mis, aj mi malo detaljnije objasni tu PING-PONG voznju
Comment