Re: Live for speed X Version (ZA SVE CLANOVE CBC) 21:30 - 10:00h
Kada ne mogu da te vidim i čujem tamo gde treba onda može i ovde hehe. Evo jedno nedelju dana cepam XFG-a na megateam serveru, uželeo sam se trka sa srbadijom a i preskočio sam ovaj razred pa sad na popravni
probaj 4.0 redni osmak, da vidis sta je zvuk
a sto se tice drifta FZ5 je za uzivanje u driftu, a XRG je vise za takmicnje, mada odkad u demo modu ne postoji XRGT nije mi vise to auto ni za drift ni za tweek jer su mu gume i vesanje zivo vnogo u odnosu na starog, meni jako dragog turbaka
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Imam nekoliko vezija, pa koristim onu koja mi treba u tom trenutku . Imam 2-3 različita tweak-a, ali ne znam da li neki od njih radi sa X verzijom, pošto je nemam pa ne mogu da probam.
A FZ5 je veoma interesantnan za driftovanje, a najviše ga volim kad je ispod haube V12 . Jeste da je težak dve tone, ali ide bre . I zadnji kraj se baca praktično u kojoj god si brzini da si, što mi se najviše sviđa .
Nego, za drift je takođe interesantnan stock LX6. Auto je teško zadržati na limitu, i obično isčupam volan sa stola pri driftovanju LX-a .
Moja greška, nije V12 nego flat 12 . Ali opasno ide sa 7.2 12-cilindrašem. A FZR kida sa 12 cilindra, ali je mnogo težak pozadi pa stalno ima tendenciju da proklizava zadnjim krajem, još kad se iskombinuje 980ks sa slick gumama, dobijaš crvene gume za par minuta .
Pa isto kao i sa demo automobilima. Jednostavno radi . Doduše, ne dozvoljava mi da menjam sve parametre, ali može da se promeni broj cilindara, zapremina, težina, itd.
Comment