Nije mu jos legao tek ce,uskoro nadam se, oces i tebi da nabavim jedan, nemoj da manjka toga na kolima sad kad ga ima u ponudi...
Ja neznam sta mu je, oce da lepi neke znakove toyota po kolima, izgleda da moj nalepnica styling ima uticaja na njega, jos malo pa ce postati pravi sminker
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Nije pravljen za drift, nego je pravljen kao i svaki drugi auto ali su ga zbog dostupnosti i savrsene izbalansiranosti i voznim karakternim osobinama za to poceli i koristiti. Prvenstveno se vozio na reliju, brdskim trkama i krugu.
Kako mislis, sve je ok, sad rade fantasticno, bilo je problema sa dihtunzima glave ali je sad nadam se sve reseno. Los kvalitet plus stezanje na ne-pravu meru je rezultiralo pucanjem dihtunga (dva puta). Ovaj treci put sam kupio dosta kvalitetniji dihtung, radio sam po Toyotinom manual-u, odnosno stezao glavu kako su oni napisali ( prva dva puta sam stezao po principu 2-4-6-8kg). Tako sam dosao do toga da je predhodna dva puta bila slabije stegnuta glava , jer kad stezes po manualu, tj. na ugao, ispadne da treba na 10kg, toliko bar pokazuje moment kljuc
Comment