...istina, jaaako prija osecaj igranja macke sa ulovljenim misem koji imam u nissanu kad dohvatim bilo koga na putu i super je kad neko sedne i ostane bez daha na brutalno potezanje, ali nedostaje mi juuhuuuuuuuuuu i najezena svaka dlaka na telu
Od kad je Zarkovo Cerak salim se, znamo decka,zivi u Zarkovu, menjao je belog saxa kupljenog od cini mi se Mishia sa foruma za ovog Hachija. Auto je inace bivsi Fandjin crveni sa onim tribalima koji je momak iz Borce (bio i on ovde na forumu, nick Dragan drift) prodavao za 3 soma i kusur,pa se menjali. Decko je inace zaludjen za hachija i nadam se da ce ga doterati u korektno stanje, ima da ulaze poprilicno...
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
ma gadan je turbo, posebno kad je turbina veca
ili nemate snagu ili imate previse, a prelaz iz jednog u drugo stanje se desava u relativno kratkom opsegu obrtaja i potrebna je jako brza reakcija
ne pricam ja dzabe o neposrednosti atmo motora
on jeste znatno slabiji, ali je kriva snage znatno linearnija, predvidivija a odziv papucice trenutan
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Ovaj u Supri nema zadnje amortizere.. A ni zdravog razuma - triput mu se auto oteo jako nezgodno, i ni to mu nije bilo dovoljno upozorenje.
Inače Supre imaju jako veliki hod papučice gasa, kako bi se lakše kontrolisala snaga.
Vozio sam stariju sa 7MGTE uz Avalu i mogu vam reći da je bilo iskustvo za pamtiti, ali da je jedna stvar potpuno jasna - taj auto nije za oštre krivine.
Comment