Izaberite auto, sta bi vozili

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ugljesa
    CBC Član
    • 07.12.2004
    • 60
    • Beograd

Da imam toliko para uzeo bi s60r awd, naravno volvo, spas`o mi je zivot...
    Uopste bilo koji svedjanin moze i 2005 saab 9-3 sport sedan...
    1998 Volvo S40 2.0i dohc 140ps
    2003 Renault Megane II 1,5 dci 82ps

Comment

• overspeed
      CBC Senator XXL
      • 24.05.2005
      • 2779
      • Kosovska Mitrovica

TAZZBOY :
      Da Eon , ali ljudi koji voze Fitju ili Zastavu ili Fiata ili BMW mashtaju o SAAB-u

Pazi, o SAAB-u jesam imao, da tako kazhem, drugachije mishljenje pre nego sam se "inficirao" CBF virusom , i BOOST je u medjuvremenu pre svih ostalih uticao da maaalo promenim mishljenje.

Ne u smislu da sad mislim da prave generalno mnogo bolja kola nego shto sam mislio ranije, nego sam uvideo da je kvalitet izrade na nivou japanaca (ili tu negde). Obzirom na to da pre svega motori lako i dobro trpe budz jer su konstrukcijski proizvodeni tako da mogu mnogo vishe od onog za shta su predvidjeni (undertuned motori), ali moje odushevljenje tu i prestaje. Bezbednost, kvalitet materijala (chelika) i briga za ekologiju su uvek bili za respect, kako kod SAAB-a tako i kod Volvo-a, ali...

Ne sanjam o SAAB-u, kako ti ono reche...

Moj problem. Nisam "ustuknuo" pod uticajem drugih (tj. "onog" drugog), bar ne do sad

Ma, shto vishe to bolje, bogatstvo je u razlikama
      http://www.bmw.tv

Comment

• DC2R
        CBC Senator XXL
        • 06.12.2005
        • 334
        • Perth Australia

Ajde kad zavrisimo sa ovom anketom za par dana (nedelja) napravite novu, ali dodajte i japance, korenace i amere da bas vidimo sta je ovde na forumu najpozeljnije

Comment

• Wiz
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3104
          • Nish

Originally posted by Wiz
          Ja bih Saab ovo ostalo sam ionako sve vozio =]
          Ustvari i njega sam kad se dobro setim

Ovako ide lista:

Saab 9.5 Aero
          Lancia Kappa Coupe

dosta je za pocetak

Comment

• DC2R
            CBC Senator XXL
            • 06.12.2005
            • 334
            • Perth Australia

A moze recimo i prvih 4 iz europe plus ostatak sveta

Comment

• TAZZ
              Banovan
              • 30.05.2005
              • 1409
              • NBGD,SERBIA

@ Over..... ja rekoh imao sam mnogo toga vozio mnogo toga, imam BMW imam SAAB samo kazem ......S mog ASPEKTA VIDJENJA STVARI.... Razlike su dobro doshle i neophodne... Nisam mislio da gazim po bilo kom BRAND-u!!! kolko sam video ovo je samo Anketa a ne raspravljanje.....ko je bolji i zashto...?

Comment

• BOOST
                Founder - Admin od Začetka
                • 29.09.2004
                • 8726
                • Gislaved//Sweden
                • SAAB 9000 AERO R; SA

Bez svanje samo molim, anketa je anketa, ima mesta na forumu gde da se diskutuje o koliko novaca moze da se nabode u auto.

Alfisti su pola foruma, alfa se nasla na listi iz uctivosti prema chlanovima Cannona, inace je manje merodavna u slici ankete.

Budite realni. Nadam se da je nepotrebno davati 1000 stacki pravila ankete i glupo jer jedan deo clanova je premasio jedno jedino da se radi o samo evropskim proizvodjacima.

Dakle gledamo sta CB chlanovi misle i nista drugo.
                Rezultat ankete ima znacaja samo meni (mozda se jos nekome svidi , ali ja sam pojrenuo temu da bi dobio odgovore.

MEsanje baba i zaba po ostalim pitanjima je nepotrebno, dakle nismo uzeli da poredimo BMW M5 i SAAB 9-5 Aero, jer je besmisleno porediti , posto SAAB nema sta da trazi u toj klasi niti je okrenut tom krugu musterija. U 80% segmenata je M5 boli ali posto je cena neka skroz druga nema ni ppotrebe da se mesa u diskusiju. BMW ima puno modela koji su bolji od SAABovih istih (negledamo potencijal tuninga) ali za iste pare nema sta da trazi niti moze konkurisati SAABu.
                Dakle, sve je u uglovima gledanja.

Da je pitanje bilo da li pre BMW M5 ili SAAB 9-3 AERO V6 2,8 T i tu bi znao sta bi uradio jer kupujuci SAABa ostaje mi "SAMO" 45.000? da "dam nekoja aftermarket firmi" da napravi nesto u CUSTOM verziji.

Dakle, ako se uzme da je osnova nekih 10.000? stvari u izboru uzimaju skroz drugu perspektivu.
                Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                move your mind

Comment

• *IvanT*
                  CBC Senator XXL
                  • 30.01.2005
                  • 3234
                  • Srbija, Beograd, Kara

S` obzirom da treba izabrati polovan auto, ja svoj glas dajem "velikom" italijanu. Italijanske limuzine, najbrze gube na vrednosti (pa su dobar izbor medju polovnjacima), a uglavnom vlasniku pruzaju sve.
                  Zadovoljavajuci komfor (cak iznad proseka), odlicne motore, fantastican dizajn.
                  Jedan od takvih automobila je svako Lancia k, ali taj auto vec vozim, a pitanje je sta bih vozio, tako da glas ide Alfi, po mogucstvu 166, sa V6 3.0 ili 2.5 motorom.

http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• dekideki
                    CBC Senator XXL
                    • 26.07.2005
                    • 1914
                    • Beograd

Sto rekoh svojevremeno, sve sto sam kupovao a da sam debelo razmisljao, bilo je italijansko. Svaka cast nemackom i svedskom celiku, ali dizajn i opsti utisak su ono sto me drzi uz italijanska kola. sto se italijana tice razmisljao sam se na kraju izmedju alfe i lance. alfa je ipak tako ziva, tako italijanska. ipak mi je lanca (u tom poredjenju) previse hladna. cast turbo izuzecima...

http://www.fiatauto.at/images/Modelle/a ... inten_.jpg

mislim da bih kao porodican covek s ovim kolima zadovoljio veliki broj zelja a da ne pravim previse kompromisa...
                    .

Comment

• zec
                      CBC Senator XXL
                      • 05.01.2005
                      • 450
                      • bgd

Od ponudjenih sam razmisljao: lancia ili audi.
                      Dugo zivim ovde na nasim prostorima da bih tek tako mogao gledati neki proizvod bez obzira na cenu (kao sto Boost zeli). Na zalost nisam se vozio u vozilima volvo a njihov auto mi se svidja.
                      Dakle: audi (zbog jedne kockice iz 81)
                      "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• speedfreak968
                        CBC Senator
                        • 05.07.2005
                        • 211
                        • Beograd

Alfa... Zato sto je Alfa... I tacka.
                        156 2.5 V6 24v

Comment

• Durango
                          CBC Senator XXL
                          • 01.02.2006
                          • 590
                          • Zemun, Srbija

Definitivno Mercedes W124 Coupe ili Cabrio!

Zasto? Zato sto sam imao prilike da vozim i da se vozim u mnoogo automobila ali sam zakljucio da od W124 coupe nema dalje! Za mene je to najlepsi i najbolji auto do sada proizveden!
                          Svaka cast Alfama, Sabovima i ostalim ali 124 coupe nema konkurenciju! Ne zelim da je poredim ni sa jednim drugim autom. Ponavljam Za Mene je to VRH VRHOVA!

P.S.
                          Jos ako je 320.............
                          MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• DejanV
                            CBC Senator XXL
                            • 19.07.2005
                            • 682
                            • Beograd

Ford Focus ST - i hvala dovidjenja za deset godina. Mislim da bi me 225 KS zadovoljilo. Bar neko vreme ...

Pozdrav,
                            DVV
                            Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• bigfoot
                              CBC Senator
                              • 13.04.2005
                              • 224
                              • Lower Hutt, New Zealand

Definitivno Alfa 166 V6 3.2!!! Za pristojne pare se dobije udobnost, dizajn i brzina.
                              “Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”

Comment

• TETAK
                                CBC Senator XXL
                                • 30.09.2004
                                • 3034
                                • Čačak, Srbija

Pa ono kad bi baš......Audi A-4(stari model) sa 1,8T mašinom.Mora da bude srebrno sive boje sa petokrakim(koje bi druge) felnama od 16 cola....
                                Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

Working...
                                X