To kosta 10 000e? Gde?
Izaberite auto, sta bi vozili
Collapse
X
-
prochitao sam sve 4 strane i bash sam se razmishljao ... iz prilozenog se vidi da je grupa suzena na evropske brendove koje imaju automobile u vecem delu segmenta...
Odluka je pala na Volvo po mom ukusu bi bio ili XC90 ili Cross Country , zashto ... jednostavno vozio sam volvoa i imam ga i dalje jeste jedva mladji od mene ali idalje ide odlichno , kad malo bolje razmislim nikad se nije kvario (sve probleme koje sam imao sa njim su posledica glupih majstora u karburator servisu koje sam sam otklonio kad sam nauchio par stvari). Drugo meni barem mnogo lepshi od Sabba volim malo chetvrtastije modele ... medju prvima ako ne i prvi su pocheli da rade na pasivnoj bezbednosti putnika i ostali u vrhu ... swede su chudo....
elem da kazem shta bi bila alternativa , Audi all road , limuzina za svaku pohvalu .... problem jedini je shto je audi nekako etiketiran kod nas to je jedini razlog zbog koga ga nebi kupio ali opet zbog svega shto nudi je adekvatan rival Cross Counrty-ju . Ford Mondeo ST220 je budzet alternativa kojoj trenutno tezim i najverovatnije cu za par godina se odluchiti na tako neshto , poshto su volvo i audi ipak preskupi ali kad vec moze da se bira ...
Jednu stvar sigurno znam da necu kupiti nikad M-Benz . jeste nemachka medicina najbolja ali je meni u glavi 123jka kad mi neko kaze mercedes... i tu je kraj ...Prevelika slika u potpisu!
Comment
-
-
Odluka je pala na Volvo po mom ukusu bi bio ili XC90 ili Cross Country
Tema je izabrati polovan auto koji ima cenu do 10.000E. Kad se tema malo bolje procita vidi se da medju odgovorima ima bar 15ak koji se ne uklapaju u prichu.
Comment
-
-
Saab 900 do 1994.
Zato sto je prost. Zato sto ima veliki gepek i dobre branike. Zato sto je neugledan (citaj ruzan). Zato sto ga niko preterano ne ceni pa je srazmerno jevtin. Zato sto ima najbolja sedista. Zato sto leti preko rupa i nista. Zato sto ide tamo gde ti hoces. Zato sto ne postiji druga vrsta "kompaktnog tenka" a da se proizvodila u Evropi. Zato sto mi prokisnjava krov pa mi nije dosadno
Comment
-
-
Originally posted by zecTo kosta 10 000e? Gde?I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Comment
-
-
Originally posted by *Egon*Posto svi pricate o sumi od 10.000 eura, bez razmisljanja SAAB bilo koji, star 10 godina, a za ostatak para mozete da nasvirate motor na jedno 500+ KS
Zar se nije biralo sa liste koja je vec sastavljena?!
Ovde u Australiji mozes dobro ocuvan SAAB 10 godina star naci do 3,000-3,500eura. A mozes misliti perverzije koje bi bile sa ostatkom para!
I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
Comment
-
-
Jbga Karbo, kod vas novac ima mnogo vecu vrednost nego kod nas...
Pratim jedan oglas vec godinu i po dana (jedan od oglasa koje odmah primetish), tip opushteno drzhi cenu automobila fixiranu, u tripu je to vredi toliko - zabole me shto niko nece da kupi za te pare...Heh, ako pogledash rachunicu do sada je puk'o minimum jednu registraciju, znachi nekih 200 eur + troshak za objavljivanje oglasa oko 150 eur = 350 + odrzhavanje automobila, sigurno je na nekih 500 - 600 eur gubitka. Luda zemlja...
Comment
-
-
Originally posted by IvanTOdluka je pala na Volvo po mom ukusu bi bio ili XC90 ili Cross Country
Tema je izabrati polovan auto koji ima cenu do 10.000E. Kad se tema malo bolje procita vidi se da medju odgovorima ima bar 15ak koji se ne uklapaju u prichu.
ali opet za 10.000e moze da se uzme i Volvo Cross Country i Ford Mondeo ST220 2000-1godishet ... XC izlazi iz okvira od 10soma osima ako nije totalno havarisan pa da mi komshija to ne zakrpi za male parePrevelika slika u potpisu!
Comment
-
-
Mondeo?!...
neznam...
Jedan komsija je imao belog karavana dizel...popravljao ga je non stop,kao da je aleko(poceo je i da mi lici na njega) )..na kraju ga je prodao da se resi bede po sopstvenoj izjavi.
a drugi sad jedan u kraju blizu mene ima,isto nesto cacka non stop oko njega , i celu zimu ga parkira na nizbrdici da bi mogao da upali...,meni je posle ta dva "posmatranja" postao VRLO bljak!Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Originally posted by killazJbga Karbo, kod vas novac ima mnogo vecu vrednost nego kod nas...
Pratim jedan oglas vec godinu i po dana (jedan od oglasa koje odmah primetish), tip opushteno drzhi cenu automobila fixiranu, u tripu je to vredi toliko - zabole me shto niko nece da kupi za te pare...Heh, ako pogledash rachunicu do sada je puk'o minimum jednu registraciju, znachi nekih 200 eur + troshak za objavljivanje oglasa oko 150 eur = 350 + odrzhavanje automobila, sigurno je na nekih 500 - 600 eur gubitka. Luda zemlja...
I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
Comment
-
Comment