Ako ima nesto bolje od OPEL ASTRE to onda jedino Saab 900(moja tiha ceznja)
Izaberite auto, sta bi vozili
Collapse
X
-
Off:
Ova 2 su dosla da glasaju za BMWa
http://www.cannonballforums.se/profile. ... ile&u=2248
http://www.cannonballforums.se/profile. ... ile&u=2247
a ne da ucestuju na Cannonu
Ovako, po pravilima Cannona, user bmwclub sa mail adresom bmwclub@sezampro.yu registrovao se 5 outa do sada i nije imao nijedan aktivan post.
BAN
Obrazlozenje:
Iz pravilnika:
Aktivnost novog clana:
Ukoliko novoregistrovani korisnik nije kreirao ni jedan clanak u roku od 5 dana po registraciji, njegov nalog se brise, a nadimak doticne osobe postaje slobodan za eventualne nove clanove foruma. S toga preporucujemo da Vas prvi clanak bude ispisan u temi PREDSTAVLJANJE CLANOVA.
Svaki clan koji svoje clanstvo zapocne sa oglasom bice obrisan kao da nema aktivnog posta. Prakticno, oglasi se ne rachunaju kao aktivni postovi i ne doprinose tehnickom usavrsavanju CannonBall community.
Desi li se otklanjanje istog clana sa foruma par puta uzastopce, bice permanentno blokiran.
==================================
Da se razumemo: Nemam nista ni protiv nichega sto bi moglo da se zavrti u glavi nekome, jednostavno, pravilo je prekrseno dovoljan broj puta te su uslovi ispunjeni.
Over & out.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Necu da glasam!
Bojkot
E sad ako neko ponudi neku kinticu
PS mozda prevagnewww.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
golfa 2odlican auto za malo para sa izuzetno jeftinim odrzavanjem
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Boost, pusti čoveka, vidiš da se lepo izjasnio......još da je doći do novog G-2, kao što npr. u Južnoj Africi, kako pročitah još uvek sklapaju Golf 1, pola Srbije bi stalo na listu čekanja!Mi na forumu nismo adekvatan statistički uzorak za realnu procenu.Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Jao, bre, ljudi, pa ovo je jace od mene, tek sad sam video sta je Dutchman napisao i kako se to moze protumaciti, i iskrivio sam se od smeha...
Originally posted by Dutchmankad malo bolje razmislim nikad se nije kvario (sve probleme koje sam imao sa njim su posledica glupih majstora u karburator servisu koje sam sam otklonio kad sam nauchio par stvari... gde si sklonio lesheve glupih majstora koje si otklonio...kad si nauchio neke stvari...
Jeste, off je, brishite..."Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
hm.... boost, zaboravio si jos jednog evropskog (nemackog) proizvodjaca.....
http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Pa nisam, nije mi se uklopio u sliku sa cenom, nisam racunao sa autima iz 80-ih i prve polovine 90-ih, mozda mala mana
No rado kreni svoj POOLnemam nista protiv
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment