hm kako sam ja naleteo ovde nemam pojma ,zaboravio
samo da pomenem
ovde mi se najvise svidja
sto se admini nebune kad se postavi neka stranica drugog foruma
mnogi se bune , kao nema REKLAMIRANJA , kao boje se za korisnike
ali kad nesto valja ,dzaba bilo kja reklama ,kad se korisnici uvek vracaju
Nisam siguran da li sam direktno sa www.google.com ili mi je prvo bacio link na dorin sajt pa onda ovamo
Mislim da je bilo direktno
Znam da sam se kasnije vracao ovamo tako što sam kucao www.autogas.rs jer sam to mogao zapamtiti dok cannonball nisam
Sugestije: Prevesti neke stvari na forumu da ne bude engleski (valjda ima jedan geek koji se razumije u to) i možda ne bi bilo loše da se uzme neki laksi domen - koji se moze lakše zapamtiti
Bio proletos na g/o,i umesto da sam skitarao negde,ja zevao po netu i forumima.Po ceo dan .Malo Fandjo,malo YFC,malo ... a malo-malo neko pise te ovaj sa CBC rekao ovo,te onaj sa CBC rekao ono.I,naravno, ,a dje mi "Gugli" ,CBC i "Search".
Zato sam pristavio znakce na "Alternativno".Da nisam zvrjao po netu,ne bi ni "Search"-a pa ni mene ovde .
I evo me tu vec 3 meseca.Idemo dalje ...
p.s.
Neko je pre dan-dva negde na CBC napisao da je ovo "prava akademija tehnickog znanja ...".Slazem se i ja!
Samo tako i da se nastavi !
ja sam preko google/images trazio slike 25ica.. i na ne znam ti ja kojoj strani rezultata (preko 10 sigurno), izbaci mi Duke-a i njegovu 25icu.. klik po klik i eto.
Potpis nije po pravilima. Smeta praćenju konverzacije.
Ovaj forum je nešto posebno...Našao sam ga na preporuku kolege!
Čitam dosta auto foruma, pišem na dosta njih, radim u AK Ford i Volvo, radim i kao auto-novinar pa trebam dosta informacija. Ovo je mjesto odlično za to. Svaka Vam čast...
Imate pozdrav iz trenutno oblačnog Mostara, ako bilo što trebate iz Hercegovine na raspolaganju sam...
Riječi su isto kao i gomila ljudi
nije nužno znati za sve
odaberi za sebe samo one prave
Comment