Pa koj moj su stavljali drajvere za ono sto nema !!!
Da te nateraju na druzhenje sa "Lolekom i Bolekom"... A ti komshija kao nisi znao, hehe
Ma lija sigurno je znao, ali se samo pravio da ne zna, da bi se sto duze druzio sa "L&B".
naravno sala.....
U zadnjih par godina je to trend da se prave isti oklopi, tj. sasije za laptopove i samo se menjaju nalepnice i masine unutra, neki sa blututom a neki ne
Ajde znalci da vas vidim : slika na desktopu je super, al' kad se udje u neku igricu, wolfstein ili IGI, slika je tamna da se ne vidi nista. Nije podesavanje u igricama u pitanju, tj. na (skoro) svim igricama se isto desava.
Jel' crko monitor ili kartica ?
Ovo pitam umesto mog klinca, tj. njegov racunar je u pitanju.
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Koja graficka je u pitanju. Odn. napisi celu konfiguraciju.
Moze da bude svasta, recimo drajveri,pa onda igrica, pa onda moze biti prasina, ili pregrejavanje graficke, a moze i da bude da je rezolucija u igri nepodrziva od strane monitora, tj. ako pise out of range.
Lako mozes da resis problem monitora, zakacis neki drugi monitor i startuj igru ili ako koristite isti tip grafike probaj tvoju grafiku na njegovom kompu. Probaj sa reinstalacijom igre, ali prvo daj detalje makine,
Pozz
ATI RADEON AGP 9200 series, 128MB + PHILIPS 107MB, 17" , sa ugr.zvucnicima, ima 15 god. i 25 kg neto.
Ostalo : asus A7V400-MX sa AMD athlon 2000, 1GB ram, sve otprilike iz 2003.
Zreo sam za novu opremu , jel da?
GTA vice city radi bez problema, CS takodje, a zeza "Wolfenstetin enemy teritory" i IGI-2 , u stvari sve one koje se meni svidjaju - zezaju, u smislu sto je slika zamracena previse.
Probao sam sa raznim rezolucijama i nije pomoglo.
Hmmm...odavno ne igram igre, tako da ne bih da lupim neku glupost.
Ali po tvojim recima izgleda da je grafa ispravna. E sad sta mozes da probas...nisi rekao tj. napisao koja je verzija drajvera za ati-ja, odn. moguce je da su stariji drajveri i da nema neku bog zna podrska.
A i mogao bi da castis komp sa nekom 2600pro ili tako nesto kao jeftin apgrejd.
Probaj sa novijim drajverima
Morao sam da smanjim kontrast i brightnes na monitoru, to sam ja godinama nekontrolisano pojacavao da bi bilo sta video. Sad sve radi.
Izgleda da su novije igrice mnogo zahtevnije nego one stare doom, duke, quake i sl.
A tastovachu hitno moram da izbacim iz upotrebe, (na neko vreme) cim nisam mog'o da se setim update drivera.
Verovatno su mi se svi neuroni poplasili pa se sakrili negde u dnu mozga i cekaju neko bolje vreme da pocnu da rade svoj posao
thanks
Comment