ne vidi se ceo HDD !!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Pa koj moj su stavljali drajvere za ono sto nema !!!
    Da te nateraju na druzhenje sa "Lolekom i Bolekom"... A ti komshija kao nisi znao, hehe

http://www.bmw.tv

Comment

• dagy
      CBC Član
      • 09.10.2007
      • 77
      • Village of Cuprikovac

Originally posted by overspeed
      Pa koj moj su stavljali drajvere za ono sto nema !!!
      Da te nateraju na druzhenje sa "Lolekom i Bolekom"... A ti komshija kao nisi znao, hehe

Ma lija sigurno je znao, ali se samo pravio da ne zna, da bi se sto duze druzio sa "L&B".

naravno sala.....
      U zadnjih par godina je to trend da se prave isti oklopi, tj. sasije za laptopove i samo se menjaju nalepnice i masine unutra, neki sa blututom a neki ne

Comment

• deki-ascona
        Bio nam je drug! RIP
        • 10.04.2007
        • 2118
        • NI , Trosharina

Ajde znalci da vas vidim : slika na desktopu je super, al' kad se udje u neku igricu, wolfstein ili IGI, slika je tamna da se ne vidi nista. Nije podesavanje u igricama u pitanju, tj. na (skoro) svim igricama se isto desava.

Jel' crko monitor ili kartica ?

Ovo pitam umesto mog klinca, tj. njegov racunar je u pitanju.
        Originally posted by Valent Vudriga
        ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
        Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• dagy
          CBC Član
          • 09.10.2007
          • 77
          • Village of Cuprikovac

Koja graficka je u pitanju. Odn. napisi celu konfiguraciju.
          Moze da bude svasta, recimo drajveri,pa onda igrica, pa onda moze biti prasina, ili pregrejavanje graficke, a moze i da bude da je rezolucija u igri nepodrziva od strane monitora, tj. ako pise out of range.
          Lako mozes da resis problem monitora, zakacis neki drugi monitor i startuj igru ili ako koristite isti tip grafike probaj tvoju grafiku na njegovom kompu. Probaj sa reinstalacijom igre, ali prvo daj detalje makine,
          Pozz

Comment

• deki-ascona
            Bio nam je drug! RIP
            • 10.04.2007
            • 2118
            • NI , Trosharina

ATI RADEON AGP 9200 series, 128MB + PHILIPS 107MB, 17" , sa ugr.zvucnicima, ima 15 god. i 25 kg neto.

Ostalo : asus A7V400-MX sa AMD athlon 2000, 1GB ram, sve otprilike iz 2003.

Zreo sam za novu opremu , jel da?

GTA vice city radi bez problema, CS takodje, a zeza "Wolfenstetin enemy teritory" i IGI-2 , u stvari sve one koje se meni svidjaju - zezaju, u smislu sto je slika zamracena previse.

Probao sam sa raznim rezolucijama i nije pomoglo.

Comment

• dagy
              CBC Član
              • 09.10.2007
              • 77
              • Village of Cuprikovac

Hmmm...odavno ne igram igre, tako da ne bih da lupim neku glupost.
              Ali po tvojim recima izgleda da je grafa ispravna. E sad sta mozes da probas...nisi rekao tj. napisao koja je verzija drajvera za ati-ja, odn. moguce je da su stariji drajveri i da nema neku bog zna podrska.
              A i mogao bi da castis komp sa nekom 2600pro ili tako nesto kao jeftin apgrejd.
              Probaj sa novijim drajverima

Comment

• deki-ascona
                Bio nam je drug! RIP
                • 10.04.2007
                • 2118
                • NI , Trosharina

Brate, uspelo je s novim drajverima !

Morao sam da smanjim kontrast i brightnes na monitoru, to sam ja godinama nekontrolisano pojacavao da bi bilo sta video. Sad sve radi.
                Izgleda da su novije igrice mnogo zahtevnije nego one stare doom, duke, quake i sl.

A tastovachu hitno moram da izbacim iz upotrebe, (na neko vreme) cim nisam mog'o da se setim update drivera.
                Verovatno su mi se svi neuroni poplasili pa se sakrili negde u dnu mozga i cekaju neko bolje vreme da pocnu da rade svoj posao

thanks

Comment

Working...
                X