Pomoc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Milorad90
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2007
    • 975
    • Beograd

Pomoc

Imam nokiu 6680 godinu i 2 meseca staru,da li da menjam za sonyericson p910i??

Ono sto me zanima,koliko mu traje baterija,kakav je ovako inace,i tel ima mali problem,kada mu kucas na tastaturi 9 ono pise 6,isto tako kad 8 a ono izadje na ekranu 5.Znaci problem je u softveru sigurno.Koliko bi kostalo flesovanje telefona?Koliko se krecu cene p910i??

Gledao sam na mobilnom svetu i nisam nasao tamo nista zanimljivo pa da vidim da li ovde ima nekog ko zna nesto o ovome.
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

ne menjaj, telefon je s*anje

Comment

• TheWickerMan
      CBC Senator XXL
      • 11.09.2007
      • 791
      • DE
      • AR Giulietta TCT

Taj kvar nije softverski.SE p910i ima tastaturu koja se moze skinuti,zato sto je ispod touchscreen.
      E sad,da li njemu kuca 6 umesto 9 i na jednoj i na drugoj tastaturi?Tj,i na virtuelnoj i mehanickoj?
      Inace telefon je OK,samo sto nema neka ponuda programa za njega,kod Nokia-e je mnogo bolji Symbian,ako ti nesto znaci.
      A baterija... ,zbog velikog touch-screen ekrana,trosi se brzo,pa preko 1 dan ne racunaj...

Comment

• Milorad90
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2007
        • 975
        • Beograd

na virtuelnoj normalno rade brojevi,a za bateriju mi isto rekao taj lik,a citam komentare na mob svetu i ljudi govore kako drzi 3 dana nesto lupetaju a ako krenes mp3 video onda 1 dan plafon.

Comment

• TheWickerMan
          CBC Senator XXL
          • 11.09.2007
          • 791
          • DE
          • AR Giulietta TCT

Cim na viruelnoj je OK,a na mehanickoj ne valja,znaci hardwerski kvar...
          Moj buraz je imao prvo p900i pa p910i,i ok je telefon,ali nema teorije da ti baterija traje vise ok 1.5 dana,i to da ga stedis...

Comment

• Milorad90
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2007
            • 975
            • Beograd

Jos kad bi znao koliko bi kostala popravka???

Comment

• Keki
              CBC Početnik
              • 10.05.2008
              • 7
              • Vrbas

Ne menjaj....

Razumem da covek izgustira nesto i ide dalje. Promenuo sam prilican broj telefona i jos cu. Ne menjaj Nokiju dok ne nadjes nesto bolje i sto sigurno radi. Navijam za "Nokia" i neka to bude ona.
              Pozdrav od Dede.

[PS. (NO)RAKIA CONNECTED PEOPLE sto bi rekli nasi ljudi ]

Comment

• miQzma
                CBC Član
                • 31.07.2007
                • 97
                • Beograd,Mirijevo

Razmisli o Qtek s200.Ja ga imam i veoma sam zadovoljan.
                Originally posted by Sheta_Junior
                50% ljudi u srbiji vozi zastavu. 30% ljudi u srbiji vozi VW. ostalih 10% su drugi automobili.

Comment

• Milorad90
                  CBC Senator XXL
                  • 26.07.2007
                  • 975
                  • Beograd

@miQzma

Ma pazi nisam ja poslovan covek pa da mi sad treba kompjuter u dzepu i neke gluposti,da se ne lazemo volim ja te zezancije ali ne bih sad bacao pare na telefon uopste,nego eto ovo mi iskrslo kao kombinacija pa cisto da vidim dal mi se isplati

@Deda

E deda ako ti tako kazes onda necu ipak si ti covek sa iskustvom

Comment

• Keki
                    CBC Početnik
                    • 10.05.2008
                    • 7
                    • Vrbas

Iskustvo HA...

Naravno da imam iskustva fala Bogu. Sad ce uskoro deset godina od prvog mob. (mozda proslavim). Radio sam neku monografiju za Carnex i skupio nesto para. Ulazio sam pet puta u radnju .... ne smem da ti kazem koliko je kostalo . Naravno bila je NOKIA (5110 - sada Cigletina ali tada...). Od tada sam promenuo mnogo modela kako su izlazili, doduse nekad sam se i zeznuo pa imao telefon jedan dan pa dalje... do N serije. Sada sam na 6300 - jednostavno mi se svidjao. Dobra muzika, Radio (zbog posla), dobra kamerica, prilicno brz... Tako je danas a sutra videcemo. Menjaj kao sto sam ti rekao prvom prilikom ali na bolje ili ako ti se svidja ali ne bacaj mnogo para jer ce vec sutra zastareti. Radi ono sto zelis i volis u granicama mogucnosti dok ne porastes .
                    Mozda da se konsultujes sa IV@

Comment

• Milorad90
                      CBC Senator XXL
                      • 26.07.2007
                      • 975
                      • Beograd

E ko je ta IV@ jel to saabo bio ili neko drugi???

Deda ovo je prvi put da vidim da ti ovoliko pises.Svaka ti dala ako jos uvek mozes.

Comment

Working...
                      X