download sa youtube

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • deki-ascona
    Bio nam je drug! RIP
    • 10.04.2007
    • 2118
    • NI , Trosharina

download sa youtube

Jel postoji caka da se skine zapis, a kasnije eventualno da se izoluje samo zvuk, pozeljno u MP3 ili nekom drugom audio formatu?

Cilj je slusanje u kolima preko MP3 playera, a youtube je zgodan - prosto je najveca baza svega i svacega.

Moze neko da nabaci i neki link za download audio (MP3) fajlova, ovako dok nadjem sta mi treba uglavnom me prodje volja za pesmom .

Podrazumeva se bude "free of charge"
    Originally posted by Valent Vudriga
    ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
    Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

neki youtube downloader, ima ih koji i online rade, a posle toga virtual dub, sound forge...
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• greywiendog
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2006
      • 421
      • Stara Pazova

Ja koristim YouTube Downloader, jako jednostavan program uz pomoć koga skidam video zapise u flash video file, a zatim u samom programu biram u koji ću format da konvertujem MOV, Mpeg-MP4, H264 MP4, 3GP, WMV, AVI, MP3...
      Najbolje i najbrže rešenje za YouTube! Imao sam još neke programe ali su oni radili periodično, ovaj nikada ne staje!
      Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• deki-ascona
        Bio nam je drug! RIP
        • 10.04.2007
        • 2118
        • NI , Trosharina

Neverovatno da se prosto nisam setio da tako nesto postoji. I sa tako ociglednim nazivom.

Hvala drustvo !!

p.s.

Ovo jos i radi ! youtube downloader 3000, ver.1.0.2.0. , samo jos konvertor da nadjem a da nije trial verzija i na konju sam.

Da ne bude zabune, ja sedam za racunar samo kad mogu pare da zaradim ili kad idem na CBC, ovo mi treba zbog klinca.

Inace ovaj youtube, otkad sam na ADSL, postao zanimacija za svu decu iz komsiluka. A kad je slava, sve tetke i babe se nacrtaju ispred racunara, a klinac im pusta neke bajate snimke nade obric i dobrivoja topalovica. Sledeci put cu da ih snimim web kamerom, pa stavljam na "zezanje", da vidite u kakav sevdah upadnu bakutaneri kad im moj klinac pusti sta god im padne na pamet
        Pre youtube su morale nedeljom da cekaju "znanje-imanje" ili "zikinu sarenicu"... videcu, mozda pocnem babama da prodajem racunare
        Originally posted by Valent Vudriga
        ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
        Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• weasel
          CBC Veteran
          • 07.06.2005
          • 115
          • Novi Beograd

Da skines video pa izvuces audio mozes sa milion programa
          ali mnogo je lakse samo download audio a za to je najbolji http://vixy.net/

Comment

Working...
          X