...kompresovanje fajlova...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • neshaoct
    Banovan
    • 18.08.2007
    • 1754
    • Beograd, Rakovica

...kompresovanje fajlova...

...Skinuo sam preko torrenta par filmova ( axxo ) koji su imali preko 700Mb, odnosno od 792 do 901Mb...
    Vremenom se nakupilo tih filmova na HDD, i bespotrebno mi zauzimaju prostor...

Naravno, one koji imaju standardnih 700Mb narežem na CD bez problema, i onda obrišem sa HDD...
    Ali, ove ne mogu da narežem, jer imam CD čitač i rezač, plus DVD čitač...ali ne i DVD rezač...

Kako da to spakujem na dva diska ?
    Ili da nekako to spakujem na jedan disk ( do 703Mb ) ?
  • Marcus
    CBC Senator XXL
    • 19.10.2007
    • 631
    • Novi Beograd - B62

Pa probaj sa Dr. DivX-om.... znam da ima opcija da se kompresuje, al ne znam u kojoj razmeri... Ja sam jos neke filmove koje sam ranije radio u adobe premieru, kompresovao preko tog programa...

Nego, greota da ne kupis dvd rezac, daju se skoro za dzabe

Comment

• neshaoct
      Banovan
      • 18.08.2007
      • 1754
      • Beograd, Rakovica

...znam da je to džabe...
      Kupovao sam prošle godine još memorije, menjao grafiku, dodavao DVD čitač, ( pored postojećeg CD čitača i rezača ), dodavao kulere...i...nekom ludošću ostadoh bez DVD rezača jer trenutno nisu imali u crnoj boji, ( a kućište mi je u kombinaciji crno-sivo ), nego su imali samo u beloj...I, ja ****** nisam hteo da sačekam 2 dana da im stigne LG u crnoj boji...

Comment

• vujke
        Admin
        • 29.09.2004
        • 1673
        • Mladenovac
        • Daewoo Lanos 1.5SX

Bolje sto nisi sacekao LG

Sve je konfekcija, pioneer se kako tako drzi malo bolje, od svog djubreta on je najbolji.

I nemoj ponovo da kompresujes vec kompresovan materijal, gubis na kvalitetu naknadnom kompresijom, gubis na vremenu dok se sve to kompresuje. Kupi DVD-RW
        while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• neshaoct
          Banovan
          • 18.08.2007
          • 1754
          • Beograd, Rakovica

...vidim ja da će između ova dva da se udene i jedan DVD rezač...

Comment

• BGILLEGAL
            CBC Senator XXL
            • 22.05.2006
            • 653
            • Beograd

Hmmm imas cdove u prodavnicama, cak i u maxiju od 800mb? Ne vidim sta je tu toliki problem??

A uvek imas u neru opciju overburn. Mozes do 750mb da naguras na obican od 700 mega.

http://www.google.rs/search?hl=sr&q=ner ... 0%B0&meta=

Comment

• JAPANX
              CBC Senator XXL
              • 10.08.2006
              • 2159
              • Beograd

kupi dvd rezac.. em sto je jeftin em sto su diskovi priblizni ceni obicnih cd-ova

znaci usteda na vise nivoa

Comment

• neshaoct
                Banovan
                • 18.08.2007
                • 1754
                • Beograd, Rakovica

Originally posted by BGILLEGAL
                Hmmm imas cdove u prodavnicama, cak i u maxiju od 800mb? Ne vidim sta je tu toliki problem??
                Nema problema, nego nisam znao da ima i takvih diskova...
                Mislio sam da je plafon 703Mb za obične diskove.
                Značiće mi ovaj info za ubuduće, kad su u pitanju obični diskovi...

Originally posted by vujke
                ...I nemoj ponovo da kompresujes vec kompresovan materijal, gubis na kvalitetu naknadnom kompresijom, gubis na vremenu dok se sve to kompresuje. Kupi DVD-RW
                A, zbog ovoga se više i neću truditi da dodatno kompresujem neki film, već ću kupiti DVD rezač, i gotovo...

Comment

Working...
                X