IPTV ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Re: IPTV ?

Jupakovci radi li još x25 nisam bio na qsd-u 10 godina, a imam pin sa malim brojem

Njihov NUA je 0208057040540, da li rade još jupak pristupne tačke, imam negde u prokomu telefone, ako rade. (stara dobra vremena pre interneta).

Ako znate kad će opet da proradi AT&T calling card centar, nekad se dobijao za Jugoslaviju na +3810011 ako se dobro sećam. (i to spada u stara dobra vremena pre interneta)
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• uglavnom.bezopasni
      - 42 -
      • 03.02.2005
      • 2235
      • Novi Sad

Ono prvo bi bilo jako dugo da ti objašnjavam, posebno onaj deo o dinisaurusu telkomunikacija x.25... a za AT&T, u svakoj krštenoj zemlji, a imali su i kod nas i bilo je nedavno reči da se opet pregovara, imaju svoj lokalni broj, odnosno okreneš besplatni broj (kod nas je bio 993810011)i dobiješ direkt njihovog operatera izdiktiraš svoju šifru i broj koji bi zvao i oni ti pozovu koji god broj hoćeš i to naplaćuju vlasniku šifre (calling card-a).
      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."

Comment

• uglavnom.bezopasni
        - 42 -
        • 03.02.2005
        • 2235
        • Novi Sad

Jeftinije od bilo čega drugog, dostupno u 200 zemalja sveta sa bilo kojeg telefona/govornice...

Comment

• srdjanissan
          CBC Senator XXL
          • 20.11.2008
          • 720
          • beograd

Mozda sam pronasao problem ovog drugog kabla,onaj prvi sam "osposobio" radi isto kao pre,zabaguje ja ga iz iptv uredjaja (rutera....cega god),iscupam,laganim pritiskom na stipaljkicu...hop....polako ga izvucem jedno 3-5mm(drzim stisnutu onu kvacicu),i onda krece operacija trazenja signala,uguram je lagano ali povlacim na gore....nista.....izvucem i o5 uguram je lagano ali je sad guram na dole...i tako sve dok se one kockice i skripanje po ekranu ne nestane i dodje slika.....

Sad sa prica sa onim novim kablom koji i na prvi pogled se vidi da je daleko bolji ,bar je ugojeniji ako nista drugo,e na njemu mi izbaci ono gore sto sam pisao,waiting to connect ili tako nesto,i onda nista ne navata i pise home to restart i slicno.kao sto je gore napisano.Na njemu sam ustanovio da ovaj sto je pravio "stipaljkice" nije isti raspored boja kao na ovom mom,mozda to pravi problem,on ga je tamo po stavljanju "stipaljkica" turao u neki uredjaj sa lampicama i test je bio ok!

Ja niti imam klesta,niti vise ideja,a ni stipaljkica...

da ponovim slika puca u 80% uvece danju je vecinom ok .
          kad koči,cepa gume i prevrće se!
          papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• sporting
            CBC Član
            • 28.12.2008
            • 17

Resicemo preko pp...

Off al bitno, cene ADSLa kod Telekoma od 1.1.2009

Пакет услуге ADSL Брзина ( проток )
            downstream / upstream Месечна претплата
            ( дин.)
            Пакет ADSL 1 1024 / 128 Kb/s 1.208,00
            Пакет ADSL 2 2048 / 192 Kb/s 1.811,00
            Пакет ADSL 3 4096 / 256 Kb/s 2.415,00
            Пакет ADSL 4 6144 / 384 Kb/s 3.230,00
            Пакет ADSL 5 8192 / 512 Kb/s 3.825,00
            Пакет ADSL 6 16384 / 768 Kb/s 4.675,00

Comment

• ferry
              CBC Veteran
              • 31.01.2007
              • 101
              • Beograd

Od prekjuce, Local SNRMargin mi pada i na 11db a ne dize se preko 13.5, logicno bi bilo da je stanje sa smetnjama pogorsano ali nije, radi sve relativno Ok, cak mislim da je nesto bolje nego ranije. Naravno smetnje su uglavnom popodne ili uvece, preko dana ih skoro uopste nema.

Comment

• Eon
                Moderator
                • 10.03.2005
                • 4225
                • Beograd-NBG-44
                • Superb 2.0 4x4 DSG

Ajde Telekomovci, pomoć... Čekam odgovor za IPTV i ništa...
                Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

Working...
                X