MP3 player upao u wc solju !!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • deki-ascona
    Bio nam je drug! RIP
    • 10.04.2007
    • 2118
    • NI , Trosharina

MP3 player upao u wc solju !!!

player je poklon mom klincu u ujaka iz Svedske , nominalna vrednost mu je nikakva, ali je veoma drag poklon.

Dok se uzdrzavam da malom zavrnem siju zato sto slusa muziku dok sere, a posto postoji opasnost da se zarazi , palo mi na pamet da ga potopim u 70% alkoholni rastvor iz apoteke, skroz, pa da ga ostavim na radijatoru da se osusi. Ili samo da ga spolja dezinfikujem?

Jel ima neki bolji predlog?
    Originally posted by Valent Vudriga
    ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
    Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
  • Rubi
    CBC Senator XXL
    • 06.05.2005
    • 519
    • Beograd

Ako je mali dovoljno star da ne stavlja stvari u usta, onda ne moras da brines

Ima i jacih stvari od alkohola - sredstva za dezinfekciju poput "Asepsola", koriste ih u domovima zdravlja za pranje svega i svacega. Ako mp3 radi nakon potapanja u vodu, onda definitivno vredi dezinfikovati ga i koristiti dalje (kvalitet, pa to ti je). Ako slusalice nisu upale, tim bolje! Najbolje da uzmes staru cetkicu za zube, da nju zamocis u antisepticni rastvor (alkohol ili slicno) i njom onda oribas (istljas) uredjaj. Tako sprecavas duplo potapanje plejera u tecnost + mehanicki ga dobro cistis.
    (\__/)
    (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
    (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

• deki-ascona
      Bio nam je drug! RIP
      • 10.04.2007
      • 2118
      • NI , Trosharina

zasad sam ga spolja tretirao vatom umocenom u alkohol zato sto mi je to pri ruci. Ono sa potapanjem mi palo na pamet zato sto ce sigurno od (fekalne) vode da unutra ostane kamenac kad ispari (nadam se samo kamenac).

Rekonstrukcija dogadjaja : player je upao u solju izmedju nogu, a pametnjakovic je povukao za kabli od slusalica da ga izvadi, onda je zakacio u noge s druge strane i otkacio se s kabla, i tako je upao skroz !!!

Veliki je on da gura stvari u usta, osim ako mu JA ne gurnem taj player u usta !!!

Comment

• miQzma
        CBC Član
        • 31.07.2007
        • 97
        • Beograd,Mirijevo

Izvadi bateriju i slobodno ga potopi u alkohol.Ako radi posle vode,radice i posle alkohola,a i brze ce ti se osusiti kad razredis vodu alkoholom.Mozes da ga stavis otvorenog ispod stone lampe,tako ce se najbolje osusiti.Nemoj da drndas dete,moglo je i tebi da se desi,ali onda ne bi pisao po forumu.Pozdrav
        Originally posted by Sheta_Junior
        50% ljudi u srbiji vozi zastavu. 30% ljudi u srbiji vozi VW. ostalih 10% su drugi automobili.

Comment

• deki-ascona
          Bio nam je drug! RIP
          • 10.04.2007
          • 2118
          • NI , Trosharina

Dakle ide ceo u alkohol.

Hvala ljudi.

Da ne bude zabune, mali je tatina maza i nikad ga nisam pipnuo u zivotu u cilju kaznjavanja (stvar principa).

Comment

Working...
          X