Startovao sam racunar jos jutros i nemam ni jednu ikonicu na desktopu ni start dole ,znaci nemam nista na desku, a ovde sam usao iz task managera ne pitajte kako sta da radi da li da obaram sistem ili neko drugo resenje?
bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
Ne predaj se nikad,osim kad moraš.
iz task menagera ubi proces explorer.exe i pokreni ga ponovo preko new task. Instaliraj neki AV, zaboravio sam koji je virus u pitanju ali je moguce ocistiti (kaspersky-em)
U tasku imam samo iexplorer.exe kad ga ubijem ugasi mi i net od antivirusa imam AVG i po njemu nema virusa, a kasperski mi
ne da jer sam vec imao trial verziju,ima li neki drugi antivirus?
Probaj sa opcijom system restor,izaberi neku tacku(datum) koju je komp kreirao kad je sve sljakalo kako treba.
Ako ti to pomogne posle procesljaj sistem sa nekim od anivirusa...
AVG, NOD i slicno su neopevano smece.
Kaspersky je dobar ali prilicno opterecuje sistem. Avast (koji licno koristim) se pokazao pristojno u radu, na poslu mi drzi veci deo firme kako treba, a manji deo kolega ne zeli antivirus
Instalacija za home verziju avasta je besplatna, a za pro verziju mogu da se nadju kljucevi po netu, a ja nemam kljuc i nisam ti poslao na private
Avast ima divnu opciju, a to je skeniranje pre dizanja operativnog sistema, tako da se virusi ne pokrenu, pa se lepo svi pobrisu.
Znaci skini sa neta instalaciju za avast, ubaci kljuc, uradi update baze podataka, stavi osetljivost na "high", ukljuci sve opcije skeniranja (arhive i slicno), zatim pre skeniranja obavezno iskljuci system restore i onda zakazes boot time scan, sednes i gledas kako ispada gamad.
Druga varijanta je da skines hard i odneses kod nekog ko ima cestit antivirus da ga prikaci kao drugi hard, pregleda i ocisti.
Treca i krajnja varijanta ako je komp bas fasovao virusa, onda je najbolja solucija format C i sve sto sledi.
Najbolja stvar kod avasta je što kad god ubaciš neki flash prijaviće ti virus.
Ja kupio nov flash od 8 GB i baš da vidim da li će i sad da nađe nešto i našao je.
Iskenirao sam ga nekoliko puta nije nasao virus bila su dva objekta koja nije mogao da skenira njih sam obrisao jer nisu bitni, ali na kraju i dalje nema ikonica morace na formatiranje particije C.
After Nvidia GeForce Experience crashed during a GPU driver update, my modern apps (Store, Images, Groove, etc..) do not start and return error message "The app didn't start". My start button is unclickable and my search bar does not wor ...
Comment