iFRONT - Internet konferencija - Beograd - Jun 2009

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Mix Trion
    CBC Početnik
    • 23.02.2009
    • 5
    • Beograd

iFRONT - Internet konferencija - Beograd - Jun 2009

U toku je organizacija iFront – internet konferencije koja će se održati u Beogradu 9-10 juna 2009. godine (http://www.ifront.rs).

iFront konferencija je posvećena razvoju poslovanja na internetu i ima za cilj da inspiriše, probudi, pokrene nove ideje i ukaže na velike mogućnosti najmoćnijeg medija danas – internet.

Ovo je jedan od prvih događaja u Srbiji i na Balkanu koji se na sveobuhvatan način bavi poslovanjem baziranim na internetu. Do sada su svoje učešće potvrdili eksperti iz najvećih svetskih kompanija: David Rogers (PayPal), Bobby Chang (RapidShare), Simone Brunozzi (Amazon), Vinay Bansal (CISCO), Neil Budde (DayleMe, bivsi potpredsednik Yahoo!), kao i ministarka za telekomunikacije Jasna Matić.

Neke od tema koje ćete čuti na iFRONT-u:

- Kako razviti svest o velikim mogućnostima najmoćnijeg medija danas?
    - Koje su mogućnosti internet marketinga?
    - Kako informacija uopšte stiže do krajnjeg korisnika?
    - Kako funkcionišu sajtovi za druženje?
    - Kako igre utiču na razvoj biznisa i tehnologije?
    - Kako je moguće otvoriti nova radna mesta?
  • Mix Trion
    CBC Početnik
    • 23.02.2009
    • 5
    • Beograd

Re: iFRONT - Internet konferencija - Beograd - Jun 2009

Zbog čega je neizostavno potrebno da svi zainteresovani za web poslovanje, i oni koji će to tek postati, budu prisutni na ovom događaju?

Odgovor na ovo pitanje na konferenciji za novinare ponudiće Dejvid Rodžers, stariji web analitičar-istraživač kompanije Pay-
    Pal i Nil Bad, bivši glavni urednik Yahoo! News, Finance and Sports i sadašnji vlasnik sajta DailyMe (obojica putem video obraćanja iz Sjedinjenih Američkih Država), kao i Vladimir Milisavljević, direktor agencije Front, organizator prvog iFronta, 7. Maja u Media Centru u Beogradu.

Potrudicu se da vam vec istog dana prenesem utiske i eventualno javim termine emitovanja priloga na medijima svih vrsta

Comment

• Mix Trion
      CBC Početnik
      • 23.02.2009
      • 5
      • Beograd

PC is the leading personal computer magazine and portal in Serbia, targeting business and ICT professionals.

Comment

• skijash
        CBC Senator XXL
        • 07.09.2007
        • 1354
        • Beograd
        • wrx

Ta priča e-biznis i slično jeste pogodna za pričanje u prazno, ali konferencija na kojoj glavni izlagači govore preko video strima mi izgleda totalno neozbiljno

Comment

• uglavnom.bezopasni
          - 42 -
          • 03.02.2005
          • 2235
          • Novi Sad

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
          Ja sam tek sad ukapirao da se to plaća, pa meni svaki dan "traže" 200-300 evra da slušam čoveka uživo i da ručam sa njim, a on će da me uči kako da ... (... = vodim firmu, pobošaljm produktivnost, budem dobar kupac (amway) i tako dalje već od "multilevel sekte" koja je govornika dovela)

Kako zaraditi velike pare, izmisli svetskog stručnjaka za npr. čačkanje nosa i ubedi ljude da dođu da ga slušaju za xxx novaca po glavi, još ako je preko neta, troškove sebi smanjuješ drastično.

Ovo je jedna reklama kojoj nije mesto ovde, osim ako ne nudiš neki dogovor.
          Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
          11.04. 0:12 #2
          Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• uglavnom.bezopasni
            - 42 -
            • 03.02.2005
            • 2235
            • Novi Sad

btw. Što se tiče pc pressa citiram njih, a oni su citirali mene (nagradna igra za slogan):
            "Bilo je tu i nekih pomalo sumnjivih komplimenata, recimo Vaš najstručniji oglasnik (Miloš Petrović), "
            Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
            11.04. 0:12 #2
            Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

Working...
            X