Problem je sledeći: dešava mi se da se kompjuter u radu jednostavno ugasi, najčešće prilikom neke 3d aplikacije ali i u Windowsu kao i prilikom startovanja.
Pokušavao sam sa reinstalacijom Windowsa prilikom koje se takođe gasio ali kada sam iz 30 puta uspeo da reinstaliram komp je radio najnormalnije preko mesec dana,
ali su simptomi počeli opet da se javljaju. Često se dešava da se, kada upalim kompjuter nakon što se sam ugasi (ponekad se desi i van toga), na monitoru samo pojavi sledeće:

Probao sam da promenim grafičku i nije pomoglo, takođe sam probao i procesor u drugom kompu i radio je normalno.
Simptomi su isti pod XP-om, Vistom, i 7-icom:
Konfiguracija je sledeća:
CPU: AMD Athlon XP 5200+
VGA: Ati Radeon 4870 XFX
RAM: 4GB Geil Black Dragon
MB: Gigabyte MA78GM-UD2H
HDD: WD 5OOGB + 640GB, Seagate 1TB, Maxtor 320GB
Hvala unapred na pomoći!
Pokušavao sam sa reinstalacijom Windowsa prilikom koje se takođe gasio ali kada sam iz 30 puta uspeo da reinstaliram komp je radio najnormalnije preko mesec dana,
ali su simptomi počeli opet da se javljaju. Često se dešava da se, kada upalim kompjuter nakon što se sam ugasi (ponekad se desi i van toga), na monitoru samo pojavi sledeće:

Probao sam da promenim grafičku i nije pomoglo, takođe sam probao i procesor u drugom kompu i radio je normalno.
Simptomi su isti pod XP-om, Vistom, i 7-icom:
Konfiguracija je sledeća:
CPU: AMD Athlon XP 5200+
VGA: Ati Radeon 4870 XFX
RAM: 4GB Geil Black Dragon
MB: Gigabyte MA78GM-UD2H
HDD: WD 5OOGB + 640GB, Seagate 1TB, Maxtor 320GB
Hvala unapred na pomoći!
Comment