Ne znam da li ste upoznati sa ovom prevarom - odradiš test inteligencije na internetu i traže ti broj telefona da pošalju rezultat. A onda ti šalju push poruke i skidaju za svaku po 150din. Bilo u današnjim novostima. Za sve one koji su u problemu, push poruke se mogu onemogućiti. Upravo sam odradio test, ali sam ostavio broj na telefona na kome mi je blokiran push i ne stiže ništa. Bar za sada. A ako stigne, pokrećem tužbu, jer nigde nisu pisali uslovi korišćenja servisa. U ovoj državi svakakva krađa prolazi...
Push poruke - upozorenje!
Collapse
X
-
Re: Push poruke - upozorenje!
Korisitio sam par puta stvari (doduše ne ovog tipa) za koje je trebalo ostaviti broj telefona, i na inostranim i na domaćim stranicama, ali mi nisu skidali ništa, niti zasipali glupostima, ako nisam sam na to pristao i plus je pisao tačan iznos za usluge. Ovo su čisti prevaranti i zakon ih tako tretira, a RATEL, umesto da podigne tužbu protiv dotičnih i zabrani im rad, upozorava građane da ne nasednu na prevaru. U ovoj ludnici može svašta da se radi.
Comment
-
-
Re: Push poruke - upozorenje!
Ja se trudio da budem fin kao što jesam, a mogao sam biti bezobrazno bogat, koliko ima naivnih i povodljivih to nije normalno, i posle svih prevara koje su nam se desile da neko opet pokrene neki od "lanaca" svi bi naseli ponovo, samo sad neda država, smislili su suptilnije metode (gprs terminal za fisklanu kasu - kao najkarkerističniji primer nečega što moraš da imaš, a ne radi niti će ikad raditi to za šta je zamišljen, nova pp za kola, trougao od 40cm - nečiji sin je našao na lageru u nekom magacinu u kini po povoljnoj ceni, pa je to i napisano u zakonu...)Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
Comment