Banca Intesa
Upravo sam namestio FX Client da radi pod Virtuel PC u Windows 7 x64, medjutim izgleda da nesto nije u redu sa domenom http://www.bancaintesabeograd.com pa mi ne da da aktiviram softver.
Da li neko ima slican problem trenutno?
Nije ima radio server u petak, cini mi se... Ugasili su neki domen, kod nekog od provajdera, tako da vecini nije radio ebanking...
@gorca:
"Kartica koju koristite je neispravnog formata" je greska koja se javljala za one bas, bas stare Gemplus kartice, i za kartice koje ne rade na Windows 7... Moguce da je resenje problema upravo to da nema resenja... Zovni ti Intesu, i pitaj ih da li konkretno taj tip kartica radi na Win 7, posto mi se cini da pojedini tipovi ne rade...
Ovo sto ljudi kazu da im rade kartice Privredne, i tako tih ostalih banaka kopje idu bas preko Pexima, upravo se radi o tome sto Pexim za svoje kartice (Gemalto, Safesign) pronadje resenje, i osposobi ih da rade na Win7, dok mi se cini da Intesa nije podesila za sve svoje tipove, konkretno mislim na KeyCorp...
Meni je na meridian banci proradilo bez problema, Win 7 32 bit....Na intensi neće nikako...zvao teh podršku, navodno im bele kartice ne rade, plave rade, probao sam da token manager pokrenem u compatibility modu XP sp3, ali i dalje ne prepoznaje karticu......U banci kažu da će zameniti karticu, ali je velika potražnja i čeka se mesec dana.....kakvi debili
Comment