fx client na win7 x64?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djukic
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2005
    • 2526
    • Beograd

Re: fx client na win7 x64?

Meni radi FX novi sa Privrednom bankom win 7 ultimate 32bitni i GEMplus430 card reader...
    https://t.me/pump_upp

Comment

• sttevann
      CBC Početnik
      • 03.02.2010
      • 8
      • Beograd

Originally posted by Nikola
      Banca Intesa
      Upravo sam namestio FX Client da radi pod Virtuel PC u Windows 7 x64, medjutim izgleda da nesto nije u redu sa domenom http://www.bancaintesabeograd.com pa mi ne da da aktiviram softver.
      Da li neko ima slican problem trenutno?
      Nije ima radio server u petak, cini mi se... Ugasili su neki domen, kod nekog od provajdera, tako da vecini nije radio ebanking...

@gorca:

"Kartica koju koristite je neispravnog formata" je greska koja se javljala za one bas, bas stare Gemplus kartice, i za kartice koje ne rade na Windows 7... Moguce da je resenje problema upravo to da nema resenja... Zovni ti Intesu, i pitaj ih da li konkretno taj tip kartica radi na Win 7, posto mi se cini da pojedini tipovi ne rade...
      Ovo sto ljudi kazu da im rade kartice Privredne, i tako tih ostalih banaka kopje idu bas preko Pexima, upravo se radi o tome sto Pexim za svoje kartice (Gemalto, Safesign) pronadje resenje, i osposobi ih da rade na Win7, dok mi se cini da Intesa nije podesila za sve svoje tipove, konkretno mislim na KeyCorp...

Comment

• djoka60
        CBC Početnik
        • 04.04.2010
        • 1
        • beograd

Meni je na meridian banci proradilo bez problema, Win 7 32 bit....Na intensi neće nikako...zvao teh podršku, navodno im bele kartice ne rade, plave rade, probao sam da token manager pokrenem u compatibility modu XP sp3, ali i dalje ne prepoznaje karticu......U banci kažu da će zameniti karticu, ali je velika potražnja i čeka se mesec dana.....kakvi debili

Comment

Working...
        X