Znam čoveka koji ni perecu i jogurt neće da kupi dok na internetu ne pročita bar 100 strana teksta utisaka o današnoj seriji pereca iz lokalne pekare i kombinaciji njih sa jogurtom od 12.03. koji ima u frižideru, kao i raspravu zašto je ipak bila ukusnija sa jogurtom istog proizvođača od 10.03. i dugog razmišljanja da li se upustiti u potragu za tim drugim jogurtom...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Kupi najjeftiniju koju nadjes memoriju, radice svaka.
Materiju koju samo povrsno poznajem , moram da pitam. Isto kao kada neko dodje kod mene i pita zasto zimske gume ne mogu da se voze leti ja mu ispricam i ne pitam ga da li me zeza? Kada me pita da mu preporucim neku ja mu ne kazem pa jebote kupi zimsku gumu. Nego ga pitam kako vozi, gde planira da ide sta ocekuje od gume i koliko para planira da potrosi. Kada mi sve to kaze , na osnovu toga mu kazem ok, za vas kriterijume najbolje je da kupite npr Tigar Winteru ili Dunlop Winter 3d , ne WinterResponse ego bas 3D jer je za takav stil vozje bolja.
Izvinjavam se ako sam neke uvredio ne poznavajuci njihovu materiju i oblast i zahvaljujem se svima koji su hteli da mi pomogu
Samo da kazem da nisam hteo da zvucim nezahvalno, nego da kao prilicnom laiku treba malo vise da bi bio siguran.Koliko sam skacio odem u radnji i kazem da mi treba kingston od dva giga najjeftiniji sto ima i to je to.
Samo da kazem da nisam hteo da zvucim nezahvalno, nego da kao prilicnom laiku treba malo vise da bi bio siguran.Koliko sam skacio odem u radnji i kazem da mi treba kingston od dva giga najjeftiniji sto ima i to je to.
Bas tako.
Dobices Kingston Value Ram DDR2-800 jer jeftinijeg ali ni boljeg za tebe nema.
Peace of cake
I bolje ti je da uzmeš 2x1GB zbog dual chanela i manje sanse da se eventualno pokvare dva modula nego jedan...
I dobice:
- 1% bolje performanse, mozda
- znacajno manju sansu da ih proda za par godina (kao sto sada niko nece 512MB module)
- vecu mogucnost da nesto pravi problem, jer uvek su dva modula veci problem nego jedan, posebno sa ukljucenim DC
- manje para u novcaniku
- u svakom slucaju, ako se nesto pokvari, minimalna garancija na Kingston je 3 godine, ali ako se kupi kod ovlascenog distrubutera tj. njegovih dilera onda je 10 godina!
Comment