Dakle problem je sledeci,Prvo je imao strujni udar pa je sve promenjeno osim harda,pa se nakon toga sam resetovao bez nekog pravila pa sam ga dao sestricu da ga sredi (pokusa da ga popravi) e sad on samo pishti kad se startuje (27 puta ako je bitno) Ima li neko nekakav savet
? Osim da ga bacim
Komp pishti
Collapse
X
-
Re: Komp pishti
kako pisti?
3x dugo? 1xdugo, 2xkratko? dok pisti dobro je, mozda samo treba istekati ram ili graficku i vratiti ili ako je nesto crklo od toga, zameniti.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
RAM i Graficku karticu istekaj i ustekaj.Nece naskoditi ako i zamenis mesta RAM memorije u slotovima,ili ako imas jednu,ubacis je u drugi slot.Takodje ne smeta ako istekas i ustekas hard disk.Ne pitaj me zasto takav ritual kao neka vradzbina za komp,ali ume da upali
Ko leti,vrijedi
Ko vrijedi,leti
Ko ne leti,ne vrijedi..
(Grunf,TNT..)
Comment
-
-
Ili grafička...Originally posted by IlijaGMpa jel on radi uopshte?Ako nece nikako da startuje i cuje se pisathnje onda je ram 100%Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
gore ti je sve navedeno, od razlika u pistanju do standardne procedure u takvim slucajevima. sve istekas, ustekas i upalis. ako i dalje pisti po nacinu pistanja mozes prepoznati sta ne valja.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Comment
-
-
Dakle ovako,izvadio sam jednu ram memoriju i sad ne pishti vise ali nece da podigne sistem.Odradi sve i kad treba da podigne windows vrati se na pocetak i daje mi opcije safe mode ,poslednja dobra konfiguracija i .....Ala sam objasnio
vidi se da radim sa kompjuterima
Sta mi je dalje raditi?
bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
Ne predaj se nikad,osim kad moraš.
Comment
-
-
Vrati taj modul a izvadi drugi i upaliYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
moze, ali su tebi crkli moduli, jedan u celosti a jedan delimicno. a mozda je crkla ploca pa ne prepoznaje pravilno module. sad ti treba ili druga memorija za test na tvojoj ploci ili da testiras tvoju memoriju na drugoj ploci.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
Comment