Zanima me da li postoji mogucnost da koristim zvucnike koji su nakaceni na desktop, kao zvucnike laptopa preko wifi-a? Npr da pustam u winamp-u muziku a da zvuk ide preko desktopa na zvucnike? Googlao sam i nista pametno nisam nasao pa nisam ni siguran da li ovako nesto moze.
Wifi Stream sa laptopa na desktop
Collapse
X
-
Wifi Stream sa laptopa na desktop
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23Tags: None
-
-
Re: Wifi Stream sa laptopa na desktop
Remote desktop connection, ja to koristim svaki dan, pošto imam netbook 10" koji nosam sa sobom, kada dodjem u firmu/kući samo ga uključim, a sve ostalo tastatura/miš/monitor/zvučnici/... koristim sa normalnog računara.Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
-
-
Windows 7 nudi i ovakve načine povezivanja sa pametnim kućnim uređajima u šta spada i drugi računar (sharing media) ali to nisam nikad probao, a ako bude sreće i nećuhttp://blogs.msdn.com/e7/archive/2009/0 ... ows-7.aspx
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Ova druga varijanta je ok ali ne mogu da je koristim, jer ne mogu da provalim kako. Imam sedmicu na desktopu, a na laptopu xp. Remote Assistance radi ok, i posluzice sigurno.
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23
Comment
-
Comment