Ne radi mi Internet explorer i Mozilla

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Re: Ne radi mi Internet explorer i Mozilla

Ovu kućnu verziju su prvo "iznajmili nekom" pa je opet uzeli pod svoje (postala je spora i previše šarena) i jeste malo komplikovana (još uvek je šarena, ali sad radi dobro), ali je zato corporate sasvim ok bar meni, koristim je godinama... doduše ja pričam o antivirusu kao zasebnoj komponenti, antimalvare im je radio onako (i to su kupili od nekog pa se u početku baš nije uklapao u sistem), antispam su koristili neki "javni" servis/bazu (lepo je sve skidao u outlook expresu u poseban folder), a firewall, kao i svi ostali softverski mi je samo pravio kakice dok sam probao, ali antivirus kao antivirus nikakve zamerke, ostalo ne koristim.
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• uglavnom.bezopasni
      - 42 -
      • 03.02.2005
      • 2235
      • Novi Sad

Google te uvek baca na shop.ca.com (to je taj kućni šareni), a prava stvar se nalazi ovde http://www.ca.com/us/products/product.aspx?id=156
      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
      11.04. 0:12 #2
      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• legenda
        CBC Senator XXL
        • 28.03.2009
        • 1345
        • Beograd

Doro Vama svaka cast,a ja sve sto sam naucio je od lika koji radi odrzavanje sistema u Naftnoj industriji Srbije...sa Digitalovog diska sam preporucio trial varijante nod-a i kasperskog,nezarazene...ja sa svojim racunarom nemam uopste problema...dobijam potpuno besplatno bug-ove diskove,mikro dvd-ijeve,vidi-jeve i digitalove...nisam programer,daleko sam od toga...a bezopasnog mogu da upoznam sa drugarom iz NIS-a...veliki pozz...p.s. ja sam hteo da pomognem,a ne da nekome shebem racunar

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

Evo i ja da se zahvalim legendi, koji je i sinoć putem maila pokušao da asistira. Nažalost, sinoć ke problem bio nerešiv. Ali zato posle prospavane noći, radi!
          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Ji 4Tze
            CBC Senator XXL
            • 04.05.2006
            • 806
            • bg
            • Honda CR-V 4WD

Probaj i start/run/cmd chkdsk pa proveri da li je sve u redu sa fajl sistemom, ako nije neka ga sistem opravi (chkdsk /f /r)
            Može da se desi da dođe do gubitka fajlova ako je neka greška u samom fajl sistemu (pretpostavljam da retko ko danas koristi FAT32) pa će NTFS da odradi svoje.

Comment

Working...
            X