Daj taj link, da vidimo šta je problem, to mi je posao pa me zanima, a nisam našao.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Volvo, hvala na podrsci, ali ako pazljivo zagledas temu videces da je sve proradilo . Fora je da komotno mogu drajveri za 64-bitni Win da se upotrebe na 32-bitni. Ja samo frizider nisam popravio pomocu ovog foruma. Mozda zato sto nisam ni pokusao....
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Vazi cim se cujem sa drugarom Rashom napisacu ti sve detaljno
koji BIOS nesmijes staviti. Ajde da je samo meni nego nasao
desetine njih koji su se ovako zeznuli.
Najvece bogatstvo na ovom svetu je imati prijatelje...Familiju nemozemo birati...Ali prijatelje itekako... Branko Volvo for Life Lexus Forever
Vec mi je blam da otvaram novu temu oko LAN, pa 'ajde ovde:
Resih da internetski osamostalim sina zbog rodjendana (a i odlican je bio u 6.razredu), razvukoh LAN kabal izmedju 2 racunara, crossover, racunar 1 (u nastavku ce biti R1) ima Win 7 ultimate 32-bitni, R2 ima WinXP prof.SP3. Na R1 je uboden modem u USB, neki ADSL, R1 takodje vidi R2 (sherovan ceo C na R2). Kako da na R2 napravim izlaz na net , ona fora sa gateway ili slicno ? Ili da u Beotelu potrazim modem-router pa da se ne maltretiram ?
Ukljuci opciju internet connection sharing. I to ce ti lepo raditi. Mana je sto racunar sa USB modemom, mora biti ukljucen da bi imao internet i na drugom racunaru. Prednost je sto ces kontrolisati pristum netu...
Izaberes koju konekciju hoces da serujes i to radi...
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Ima jos mana connection sharinga, jedna je sto su IP adrese strogo predefinisane dodeljuje ih racunar sa konekcijom. U sustini Ruter je keva, ali ako nema druge a meni cesto nije bilo radilo je i deljenje konekcije.
Vazi cim se cujem sa drugarom Rashom napisacu ti sve detaljno
koji BIOS nesmijes staviti. Ajde da je samo meni nego nasao
desetine njih koji su se ovako zeznuli.
Ja i dalje čekam odgovor na ovo...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Uzeh modem-router uz doplatu od 900 kinti, i celo prepodne sam ga podesavao dok nisam ukapirao da su mi iskljucili fixni (racuni stigli dok sam bio na odmoru i vetar ih oduvao valjda). Toliko cesto koristimo fixni da i ne znamo da je iskljucen. Da nije ADSL-a ja bih vratio taj fixni, nicemu ne sluzi...
11-07-2009 at 10:16:48 PM
Show message
- 0 + C650, 670...
It happened also to me, with my Toshiba's Satellite L355-S7812!
I got a message from toshiba's software management system that several SWs were out of date - including the BIOS.
so I downloaded them FROM TOSHIBA'S WEBSITE and as I tried to install the BIOS update, it blocked my Laptop completely! It's dead!!!
I also can't agree that Toshiba is not responsible for that, just because the warranty had expired 2 month before!!!
THEY CAUSED THE PROBLEM!! They shall assume their error with this BIOS update.
I was a real Toshiba-laptop's fan, but after that... I had to replace it urgently and bought a.... HP instead!
Awfull Toshiba's service...
------------------------------
ovakvih i jos za par modela Toshibin Update Bios je unistio laptope.
Nama na 650tici. Bez komentara tema zavrsena kaze autor resio problem.Sretno.
A ti se sad okaci na broj, model, godinu ma idi bre...
Sami pacenici za misem Logitech.
Najvece bogatstvo na ovom svetu je imati prijatelje...Familiju nemozemo birati...Ali prijatelje itekako... Branko Volvo for Life Lexus Forever
Meni je to posao i ako imaš takvu informaciju, a očigledno si izmislio, onda ona meni jako znači.
Svakome se desilo da zezne bios kod updatea, nekada sam morao da ih vadim pa u programator, a danas svaki ima način za oporavak.
Ovde nije potrebno preneti sve što si čuo u prolazu ili da neko priča za susednim stolom u kafani, ako imaš pouzdanu i pravu informaciju i/ili ti je to posao pomozi, ako si samo načuo, onda tako i kaži, sa rezervom, ne u varijanti "ja znam", a posle "ipak ne znam, ali neću da priznam".
(za moderatore: vratite nam franju, onaj je zlato za ovog)
Vec mi je blam da otvaram novu temu oko LAN, pa 'ajde ovde:
Resih da internetski osamostalim sina zbog rodjendana (a i odlican je bio u 6.razredu), razvukoh LAN kabal izmedju 2 racunara, crossover, racunar 1 (u nastavku ce biti R1) ima Win 7 ultimate 32-bitni, R2 ima WinXP prof.SP3. Na R1 je uboden modem u USB, neki ADSL, R1 takodje vidi R2 (sherovan ceo C na R2). Kako da na R2 napravim izlaz na net , ona fora sa gateway ili slicno ? Ili da u Beotelu potrazim modem-router pa da se ne maltretiram ?
A bre Deki legendo, u ove sitne sate i iznuren vise nego umoran po pet puta citam pitanje, 5 puta ali samo zbog jedne stvari tj. nedoumice:
1. osoba A: imali ste ADSL i ranije pa ste tek sada resili to podeliti sa sinom (6. razred), cccc vrlo razocaravajuce (izuzev ako ti je sin jasio TVOJ komp kad je hteo na net)
2. osoba B: tek ste uzeli ADSL, razvukli kablove i onda znak upitnika. E za to nema opravdanja, pa ni 2 ladna niksicka te ne mogu oprati
salim se, pa sto se prvo ne posavetujes pre nego se latis kablova, kablovi su i najmanji problem, veci problem su provajderi koji uvaljuju prastare modeme...a da si se raspitao... uz router bi sigurno dobio i veceru kod "Rajka" (eh te lepe uspomene)
Deki posavetuj se pre nego sto naljetis na problem, ustedeces sebi vreme... a mi cemo dobiti kompjuterasku verziju teme "Matematičke Mozgalice " i svi sretni.
vidim da je to reseno al... ne mogu precutati...
pozz.
Comment