Racunar je na XP SP3 32-bitni, monitor je neki Hansol, VGA kartica je ATI radeon 9200 AGP sa izlazom u vidu chincha, tj.koaksijal.kabal. Izlaz je uboden u neku spravu Televes (video i audio ulaz, a izlaz je TV ili antena). Ta sprava ima podesavanje kanala, sve nadjoh na TV i to je povezano OK. U zgradi ima 3 sprata, na svakom spratu po 1 TV, ova sprava omogucava da se dobije ista prezentacija na svima. Nesto kao u fazonu da se vrte AVI fajlovi kao predlozi za namestena kupatila, wc solje u krupnom planu...da se ja pitam nas moto bi bio "mi se brinemo o vashim anusima" ili "vasa
je nas problem"
Problem je u racunaru : sec.monitor podesim na "attached" i "expand my desktop on sec." i dobijem bukvalno samo desktop temu na sekundaru, oni teletabisi npr. Kad sekundarnom dam "attached" i stavim ga kao primarni onda imam sve na TV, ali originalni displej (Hansol) postane crn potpuno !! Onda moram da resetujem sve u safe mode, pa da disejblujem sec.monitor, pa da opet restartujem samo sa jednim, .... celo jutro se mlatim a 100% ima neka fora da ostanu oba i da na TV dobijem signa u real time.
Kako da se na oba vidi isto? Neka ideja ?

Problem je u racunaru : sec.monitor podesim na "attached" i "expand my desktop on sec." i dobijem bukvalno samo desktop temu na sekundaru, oni teletabisi npr. Kad sekundarnom dam "attached" i stavim ga kao primarni onda imam sve na TV, ali originalni displej (Hansol) postane crn potpuno !! Onda moram da resetujem sve u safe mode, pa da disejblujem sec.monitor, pa da opet restartujem samo sa jednim, .... celo jutro se mlatim a 100% ima neka fora da ostanu oba i da na TV dobijem signa u real time.
Kako da se na oba vidi isto? Neka ideja ?
Comment