Asus 19" LED monitor VH197D LED podešavanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • slobodank
    Moderator
    • 26.11.2007
    • 1338
    • Stara Pazova
    • Fiat Idea 14.16v lpg

Asus 19" LED monitor VH197D LED podešavanje

Pozdrav!
    Ćale je uzeo za svoj komp sledeći monitor Asus 19" LED monitor VH197D LED i nikako da mu potrefim rezoluciju. Ne znam da li umišljam ali čini mi se da se pojavljuju pojedine linije koje trepere. Ima i praistorijsku grafiku, Geforce 4 mx. Uspeo sam nešto, ali nije to to. Imate li neki savet. Guglovao sam ali slabo šta pronašao...

• Kosovic
    CBC Veteran
    • 14.12.2008
    • 149
    • Vrbas

Re: Asus 19" LED monitor VH197D LED podešavanje

Kako ne možeš da potrefiš rezoluciju? Što se tiče linija pogledaj Screen Refresh Rate, zna od nje da bude.

Comment

• DraxNS
      CBC Senator XXL
      • 24.10.2006
      • 520
      • Bačka Palanka
      • Peugeot 307 SW

Ta kartica ne podržava 1366 x 768 rezoluciju. Jednostavno je prematora i nijedan drajver to može da opegla.

Za refresh rate pokušaj da popraviš situaciju sa instalacijom drajvera za monitor... Raspon koji novi monitori podržavaju i na kom najbolje rade je 50 do 60Hz.

Comment

• slobodank
        Moderator
        • 26.11.2007
        • 1338
        • Stara Pazova
        • Fiat Idea 14.16v lpg

To sam i provalio na kraju. Gledaću kod druga u servisu da uzmem nešto polovno a da može pogurati, izaće mi u susret drugarskom cenom. Sada trenutno stoji na 1280*768 (i na 75Hz). Rezolucija nije dobra (može bez problema da se radi) ali je zato slika kristalna.

Comment

• slobodank
          Moderator
          • 26.11.2007
          • 1338
          • Stara Pazova
          • Fiat Idea 14.16v lpg

I mučio me, mučio, doeno još par grafika kući isprobao, čak sam i napajenje drugo stavio za probu, i dalje ne vredi. Javljaju se dve linije, širine jedno 3-4 cm sa svake strane ekrana čim se rezolucija poveća. Danas odnesem monitor kod druga u servis da ga spojimo na dobru mašinu koja ima isti monitor i gde sve radi ok kad ono i dalje zmućena slika i na pojedinim mestima treperi -neispravan . juče je bio poslednji dan za zamenu u prodavnici, taj rok sam propustio, nosim ga u servis, a na scenu do daljeg stupa stari dobri lampaš

Comment

Working...
          X