Iz zadnjeg dela računara se čuje zujanje, a nemam sliku na ekranu...
Nema slike
Collapse
X
-
Re: Nema slike
ukljuci monitorYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Originally posted by uglavnom_bezopasniŠta ti to znači, niko nikakvih ideja, šta da gledam.
Comment
-
-
Šta će mu grafička, pa neće da štampa nešto....
Comment
-
-
Bilo je trik pitanje, koje je i meni napravilo problem, chubbs je dao tačan odgovor, svašta mi je padalo na pamet kao rešenje, nikad mi ne bi palo na pamet da pitam da li je uključen monitor (to bi trebalo da se podrazumeva), a u pitanju je način na koji treba razmišljati u komunikaciji sa "običnim" korisnicima.Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Nas je našao da zeza, ubismo se od davanja tačnih odgovora....
Inače priča čovek juče. kupili komp i to neki dobar i zovu da ne radi. Ovaj dodje i vidi ve radi, win uredno podignut. Pita pa šta ne radi... pa ne radi ništa jel vidiš? i pokazuje na monitor na kome se ništa ne dogadja...
Preporuka je da se kupi veš mašina, tamo se dogadja nešto u skladu sa proglramima pranja...
Comment
-
Comment